Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Crimă în municipiu. Suspectul a ajuns la Psihiatrie

* polițiștii au găsit cadavrul într-o locuință din cartierul Chercea, după ce un brăilean i-a sesizat că un bărbat cu probleme psihice se comportă agresiv pe stradă * trupul neînsuflețit prezenta urme de violență * suspectul a fost condus la audieri

 

 

UPDATE: Acuzat de comiterea unei infracțiuni de omor, bărbatul de 40 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila. Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, față de suspectul de crimă a fost luată măsura internării nevoluntare la Spitalul de Psihiatrie. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru infracțiunea de omor. Urmează să se stabilească dacă bărbatul a avut discernământ atunci când ar fi comis fapta.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: O bătrână în vârstă de 72 de ani a fost găsită fără suflare în propria-i locuință de pe strada Victor Vâlcovici din cartierul Chercea, de către polițiști. După ce un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Brăila a constatat decesul, așa cum e protocolul, cadavrul a fost transportat la Morgă, mai ales că prezenta urme de violență. Oamenii legii au făcut descoperirea macabră, după ce au fost chemați în zonă de un brăilean, pe motiv că un bărbat cunoscut cu probleme psihice face scandal pe stradă.

Cazul ne-a fost confirmat de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila. „În această dimineață, în jurul orei 9.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că pe strada Victor Vâlcovici, din municipiu, un bărbat cunoscut cu afecțiuni psihice se comportă agresiv pe stradă. În urma verificărilor efectuate, într-o locuință situată pe aceeași stradă, a fost găsit cadavrul unei bătrâne în vârstă de 72 de ani. Corpul prezenta urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii l-au identificat și depistat pe bărbat pe o stradă din apropiere, fiind condus la sediul poliției unde se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, ni s-a transmis de la Biroul de Relații Publice al IPJ.

Suspectul are 40 de ani.

Vom reveni.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii