Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Credit Europe Bank lanseaza un credit ipotecar pentru IMM-uri

La numai doua luni de la lansarea Portalului "Credit Europe IMM", Credit Europe Bank vine in intimpinarea nevoilor micilor intreprinzatori cu un nou produs - "Ipotecar IMM" - destinat finantarii achizitiei de imobile. Noul credit ofera IMM-urilor posibilitatea de a deveni proprietarii imobilelor necesare desfasurarii activitatii, inlocuind costurile aferente chiriei cu plata lunara a creditului.
"Ipotecar IMM" este un credit de investitii, destinat finantarii achizitiei de sedii de firma, spatii de birouri, puncte de lucru, spatii de depozitare, spatii comerciale si de productie, terenuri, etc. Noul produs ofera posibilitatea finantarii de pina la 100% a imobilului achizitionat, pe o perioada de pina la 15 ani, fara sa existe o suma maxima a creditului (aceasta depinde doar de capacitatea de plata a clientului). Cu o aprobare rapida in baza unui numar redus de documente, produsul "Ipotecar IMM" ofera in plus si posibilitatea de a beneficia de o perioada de gratie de maxim 6 luni.
Beneficiarii eligibili pentru un credit "Ipotecar IMM" sint companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim un an si nu sint inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati.
Categorie articol: 

Comentarii