Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Craciunul a venit deja la Expo "Christmas Day"

Mai putin de doua saptamini ne despart de marea sarbatoare crestineasca a Craciunului. Lasind la o parte pregatirea bucatelor pentru ospaturile pantagruelice ce va sa vina, acum toata lumea se agita si ia cu asalt magazinele in cautarea de daruri pentru cei dragi, pe care sa le astearna la poalele bradului.
Pe acest fond, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila a inaugurat, ieri, oficial, cea de a 13-a editie a expozitiei "Christmas Day", manifestare promotionala pe care o organizeaza in perioada 13-16 decembrie la Sala Polivalenta.
Editia din acest an vine sa schimbe imaginea negativa pe care a capatat-o expozitia in anii trecuti din cauza lipsei de interes cu care era tratata de catre comercianti. Lucrurile au intrat insa pe fagasul normal. Nu mai putin de 54 de firme participante (35 din tara si 19 brailene, suprafata expozitionala marita (1.000 de metri patrati in holul si la interiorul Salii Polivalente) si, implicit, o gama diversificata de produse "la tema".
De altfel, primarul Constantin Cibu chiar a tinut sa aprecieze in alocutiunea rostita cu prilejul inaugurarii ca "sint din ce in ce mai uimit de realizarile Camerei de Comert, care a reusit sa organizeze anul acesta o expozitie deosebita". Aprecieri similare au facut vicepresedintele Consiliului Judetean, Niculina Moisescu si presedintele onorific al Camerei brailene, Paul Bordei.
Asadar, brailenii care inca nu s-au decis ce cadouri sa cumpere celor dragi au posibilitatea sa viziteze standurile expo "Christmas Day" unde pot gasi confectii din blana si piele, confectii pentru adulti si copii, incaltaminte din piele pentru toate virstele, suveniruri, bijuterii, ornamente specifice sarbatorilor, jucarii etc.
Cei cu dare de mina au posibilitatea sa achizitioneze si sa ofere in dar chiar si o masina de teren, doua bijuterii chinezesti (CEO) de culoare neagra putind fi admirate pe platoul exterior al Salii Polivalente.
Expozitia "Christmas Day" este deschisa zilnic publicului vizitator,
intre orele 10.00 - 18.00, pe toata durata manifestarii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii