Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cozi la buletine inca din zorii zilei

In fiecare zi, la Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanei se prezinta intre 100 si 200 de persoane, multe dintre ele venind de la primele ore ale diminetii, din aceasta cauza fiind create si cozile. Seful Serviciului, comisar Livia Damian, ne-a declarat ca in ultima perioada nu mai este atit de aglomerat, dar problema este ca, desi programul de depunere a actelor pentru eliberarea cartilor de identitate este intre 8.30 si 13.00, cei mai multi cetateni vin cu mult inainte de a incepe programul. Totusi, majoritatea solicitarilor sint rezolvate in conditiile in care, intr-o zi, functionarii reusesc sa preia 120 - 140 de lucrari la trei ghisee, asta daca cetatenii se prezinta cu acte complete.
"Am facut apel sa nu mai vina de la prima ora. Daca dimineata vin 100 de persoane nu avem cum sa le servim pe toate. Zilnic avem trei ghisee deschise care preiau actele, iar de la 1 iulie vor functiona permanent 4 ghisee. Dimineata este aglomerat, iar in jur de orele 11.00 - 12.00 se lucreaza lejer. Oricum, dintre cei care vin nu toti sint solicitanti de carti de identitate, unii stau pentru a da semnatura in calitate de proprietar", a precizat comisar Livia Damian.
Intr-adevar, ieri, in jurul prinzului, la SPCJEP erau aproximativ 20 de persoane, iar agentul de paza ne-a confirmat ca nu s-au inregistrat probleme deosebite.
Categorie articol: 

Comentarii