Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Covid la Penitenciarul Brăila

* miercuri, 8 iulie, o angajată al unităţii penitenciare, care îşi desfăşoară activitatea în sectorul administrativ, nu în spaţiul de deţinere, a fost confirmată pozitiv la testarea Covid * urmează să se efectueze o anchetă epidemiologică pentru a se vedea cu cine a intrat în contact

 

 

 

Caz de infecţie Covid confirmat la Penitenciarul Brăila. Este vorba despre o angajată a unităţii care îşi desfăşoară activitatea în sectorul administrativ, nu în spaţiul de deţinere. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Brăila, Simona Kober, care a precizat că miercuri a fost confirmat cazul.

Un angajat al Penitenciarului Brăila a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, anunţa miercuri seară Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP). "Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie. Simptomatologia specifică COVID-19 a debutat ulterior ultimei prezentări la unitate. Administraţia locului de deţinere a procedat la informarea Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, urmând a fi demarată ancheta epidemiologică. Preventiv, angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi înlocuiţi cu personal de rezervă. De asemenea, spaţiile de lucru au fost dezinfectate", precizează ANP.

Activitatea la Penitenciarul Brăila se desfăşoară în condiţii normale.
Categorie articol: 

Comentarii