Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coupe-ul Hyundai Veloster, prezent acum şi la Brăila

Veloster se diferenţiază de coupe-urile tradiţionale prin configuraţia sa unică cu trei uşi, care include o uşă spate pe partea pasagerului, devenind astfel mai practic şi mai uşor de utilizat - asigurând un acces sigur şi simplu la interiorul său spaţios. Noul model va fi disponibil în combinaţie cu cea mai recentă tehnologie Hyundai pentru sisteme de propulsie, incluzând prima transmisie Hyundai cu şase trepte de viteză şi dublu ambreiaj. Echipat cu un nou motor eficient Hyundai GDI, pe benzină, de 1,6 litri şi cu patru cilindri, modelul Veloster este un coupe fără compromisuri, oferind o senzaţie sport plăcută în combinaţie cu un consum redus de combustibil şi un nivel scăzut de emisii de CO2. Aşa cum a explicat Ovidiu Dimofte, directorul dealerului Hyundai, s-au depus eforturi considerabile pentru ca noul Veloster să rezolve compromisul inerent dintre designul tradiţional de coupe, care sacrifică comoditatea şi funcţiile de confort în favoarea stilului. "Modelul Veloster ilustrează evoluţia mărcii Hyundai în Europa: noul nostru model oferă un aspect deosebit în cadrul unui pachet gândit cu atenţie, care păstrează şi caracteristicile privind calitatea, siguranţa şi eficienţa - specifice mărcii Hyundai. Ne aşteptăm ca acesta să atragă clienţi noi pentru marcă, odată ce va intra pe piaţa europeană, mai târziu, în cursul acestui an," a încheiat Dimofte.

În Europa modelul Veloster beneficiază de cea mai avantajoasă garanţie oferită în industria auto, sub forma pachetului "Five Year Triple Care" de la Hyundai, care include cinci ani de garanţie fără limită de kilometri, cinci ani de asistenţă rutieră şi cinci ani de verificări tehnice gratuite.
Mai multe informaţii referitoare la noul model, inclusiv oferte de preţ şi finanţare, pot fi obţinute în Showroom-ul AutoEstima Service - Hyundai Brăila, situat în str. Dorobanţilor, nr. 669.
Categorie articol: 

Comentarii