Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coteiul Doru Damian da din coada

L-am vazut, vineri, pe consilierul local PSD, Doru Damian, la spanul ala de emisiune moderata de insipidul Dumitru Girbacea, la Antena 1 GL-BR. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am rezistat aproximativ 10 minute in fata televizorului. In sfirsit, ideea este ca acest Damian vorbea de parca el era primarul Brailei, nu nen-tu Aurel Simionescu. "Avem planuri mari pentru acest mandat, vrem sa facem multe lucruri pentru braileni. Primaria va fi mult mai aproape de cetateni si de problemele acestora. Vom incepe operatiunea de sterilizare a ciinilor comunitari, ne vom ocupa de parcuri, de strazi, de tot ce trebuie. O sa vedeti...", a tunat Damian.
Nu am inteles ce treaba are Damian cu Primaria. El este un simplu consilier local, nici macar nu face parte din aparatul de functionari din primarie. Damian, poate nu stiati, a plecat in mod deliberat din Braila in duminica in care a avut loc al doilea tur de scrutin, tocmai pentru a nu-l vota pe Simionescu. Asa ciuda a avut Damian cind a auzit ca Simi a cistigat, incit ii venea sa se dea cu mecla de pereti. Acum vad ca a strimbat cuiul. Ii sufla-n pinze primarului, ca orice cotei care si-a amanetat coloana vertebrala.
Damiane, daca Simi va dori sa faca un capat de treaba pentru orasul asta nenorocit, crede-ma ca nu va apela la sfaturile tale de doi bani. Mai bine ti-ai vedea de treaba si ti-ai pregati asa cum se cuvine infringerea din toamna, de la alegerile parlamentare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii