Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Costul biletelor la meciul dintre Bute şi Mendy

În cazul în care vor fi vândute toate biletele la gala în care Lucian Bute îşi va pune în joc titlul IBF, se va realiza un record de audienţă la nivel naţional pentru un eveniment sportiv organizat într-o sală.

"Plec în Canada, unde mă voi întâlni cu reprezentanţii Interbox, pentru a pune la cale unele detalii legate de acest meci şi nu numai. La gala de pe 9 iulie, la Romexpo, vor mai boxa reprezentanţii României Jo Jo Dan, Bogdan Dinu şi Viorel Simion. Pregătesc, însă, şi sper să reuşesc, una sau chiar mai multe surprize. În momentul în care va fi oficial vă voi anunţa cu siguranţă. Nu vreau să vorbesc înainte, pentru că foarte multe lucruri le voi lămuri în zilele următoare. Voi fi prezent în zilele următoare în Canada şi pentru a fi alături de Adrian Diaconu, care are un meci foarte important cu Chad Dawson, iar dacă acesta învinge, atunci se poate bate iar pentru centura", a spus Obreja.

Pugilistul Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, luptând împotriva francezului Jean-Paul Mendy în cadrul unei gale care va avea loc în Capitală, la Romexpo, în data de 9 iulie, au anunţat organizatorii, în cadrul unei conferinţe de presă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii