Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Costica Buricea, inca un dosar penal

Costica Buricea, unul dintre liderii gruparii interlope din Radu Negru, si-a mai atras un dosar penal, dupa ce, simbata, a fost prins in trafic, in timp ce purta un cutit de jumatate de metru, in masina. Buricea tinea arma alba intre scaunele din fata ale masinii "Peugeot 407" pe care o conducea. Asta, in plina zi, in vreme ce Buricea sofa pe Strada Mihai Bravu din municipiu. Rezultatul? Politistii au intocmit inca un dosar penal pe numele lui Buricea, de data aceasta pentru port ilegal de arma alba.
"Simbata, la ora 14.30, agenti din cadrul Biroului de Politie Urbana l-au depistat pe Costica B. (32 de ani), din Braila, care conducea autoturismul "Peugeot 407", pe Strada Mihai Bravu. Intre scaunele din fata ale autoturismului a fost depistat un cutit In lungime de 47 cm, prevazut cu teaca. Detinatorului cutitului i s-a Intocmit dosar penal, conform prevederilor Legii 61/1991", se arata in buletinul de presa formulat de Inspectoratul de Politie al Judetului Braila.
Reamintim ca, de la o vreme, Politia braileana a tot strins latul in jurul gruparii din Radu Negru, in urma cu doua saptamini declansindu-se urmarirea penala impotriva a sase dintre apropiatii fratilor Ghita si Costica Buricea, pentru ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de arme albe, fapte comise in luna iulie a acestui an. Mai mult chiar, anchetatorii braileni au inceput urmarirea penala si impotriva fratilor Costica si Ghita Buricea, acuzati de un tinar de vatamare corporala si tilharie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii