Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cosmin Răzmeriţă (ProRomânia), reacţie după ce Meiroşu şi Căpăţînă s-au alăturat PNL

• într-o postare pe pagina sa de Facebook, candidatul ProRomânia Brăila la preşedinţia Consiliului Judeţean i-a criticat pe liberali pentru această mutare, acuzând PNL că face blaturi cu PSD

 

După ce PNL Brăila a anunţat că deputatul Emilia Meiroşu, consilierul judeţean Marian Căpăţînă şi Laurenţiu Coman, toţi trei foşti membri ProRomânia, au trecut în tabăra liberalilor, Cosmin Răzmeriţă, coordonatorul judeţean ProRomânia Brăila şi candidatul partidului la preşedinţia Consiliului Judeţean, a reacţionat printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Acesta a criticat “mutarea” liberalilor şi i-a acuzat pe aceştia că fac blaturi cu PSD.

“În urmă cu doar câteva zile, preşedintele PNL Brăila afirma că ProRomânia este satelit al PSD-ului, iar astăzi (n.r. - miercuri) constat că oamenii PSD-ului plecaţi din ProRomania Brăila: domnul Coman, domnul Căpăţînă şi inclusiv doamna deputat Meirosu, au funcţii şi locuri eligibile pe listele PNL-ului. Înţeleg că dacă PSD nu este la guvernare nu s-a găsit nimic atractiv acolo şi nu rămâne decât ca PNL să desfacă traista statului pentru a plăti campaniile electorale. La ProRomânia politica se face pentru oameni şi se va demonstra în voturi, nu pentru interese personale. Este incredibil cu câtă demagogie şi ipocrizie pot arăta cu degetul spre alte partide cei din PNL în timp ce fac blaturi cu PSD-ul! Sper, domnilor, ca până în ultima zi de campanie să nu ajungeţi să va doriţi să fuzionaţi cu PSD-ul”, a scris Cosmin Răzmeriţă pe Facebook.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii