Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cosmin Răzmeriţă a preluat Pro România Brăila

• fostul consilier judeţean Cosmin Răzmeriţă este noul coordonator al partidului lui Victor Ponta la Brăila • acesta a făcut anunţul, ieri, pe site-urile de socializare • Răzmeriţă a punctat că s-a răzgândit în privinţa demisiei din Pro România şi a afirmat că ar fi fost indus în eroare

 

Schimbare la nivelul organizaţiei judeţene a Pro România. După ce membrii  partidului lui Victor Ponta la Brăila au anunţat că au luat decizia de a demisiona în bloc, nemulţumiţi de modul în care ia decizii şeful de la Bucureşti, ieri, situaţia a căpătat o altă nuanţă. Mai exact, fostul consilier judeţean în mandatul 2012-2016, Cosmin Răzmeriţă, a anunţat pe reţelele de socializare că este noul coordonator pe plan local al Pro România, însoţind vestea de o fotografie unde apare alături de Ponta. Răzmeriţă a afirmat într-un mesaj scurt că s-a răzgândit în legătură cu demisia din partid, după ce a realizat că ar fi fost indus în eroare. Mai mult, acesta susţine că odată cu el ar fi revenit zeci de membri în Pro România Brăila.

“Astăzi (n.r. - ieri), la recomandarea domnului senator Nicu Marin, am fost numit de către domnul preşedinte Victor Ponta, coordonator al filialei Brăila. Eu doresc să continui munca începută la Pro România. Regret că m-am lăsat manipulat şi am demisionat, însă lucrurile au revenit la normal atât pentru mine cât şi pentru alte câteva zeci de membri care s-au reînscris în partid”, a declarat Răzmeriţă pe reţelele de socializare.

Reamintim că acesta a fost consilier judeţean din partea UNPR Brăila în cadrul Alianţei pentru Viitorul Brăilei (AVB) şi este cel mai bine cunoscut pe scena politică locală pentru episodul în care a boicotat fuziunea dintre UNPR şi PMP-ul lui Traian Băsescu, situându-se în tabăra celor care nu au fost de acord cu fuziunea prin absorbţie a partidului lui Gabriel Oprea. După anularea fuziunii acesta a purtat câteva bătălii cu Marioara Nistor, şefa UNPR Brăila, pentru sediu, dar şi pentru titlulatura de preşedinte al organizaţiei. Ulterior a renunţat complet la UNPR şi s-a înscris în Pro România Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii