Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cosmin Dobre a marcat de doua ori in amicalul cu Gloria

Formatia din Insuratei a pierdut la limita, vinerea trecuta, partida de verificare de la Buzau cu Gloria, insa in opinia elevilor lui Dan Asandei ultimul gol al gazdelor a fost din ofsaid.
Gloria a deschis scorul in minutul 9 prin Iovita, la o greseala de marcaj a lui Burlusteanu, dar la faza imediat urmatoare Vioreanu a crosetat doi jucatori, l-a angajat intr-o zona libera pe Cosmin Dobre, iar golgeterul oaspetilor a ramas singur cu portarul gazdelor si l-a executat cu singe rece, 1-1.
Formatia din Insuratei ar fi putut prelua conducerea cinci minute mai tirziu insa Dobre a preferat un sut din unghi in locul unei pase in fata portii unde se aflau demarcati Vioreanu si Bratosin.
In minutul 26, la o centrare a lui Vioreanu Cosmin Dobre a ratat intilnirea cu mingea si implicit sansa de a-si aduce echipa in avantaj.
Gazdele au initiat imediat un contraatac si Anghel a marcat pentru 2-1, iar dupa alte sase minute Sotrocan a urcat scorul la 3-1. Golul formatiei din Cring a fost contestat de oaspeti insa arbitrul de centru nu s-a mai intors asupra deciziei initiale.
Scorul final al meciului a fost stabilit inca din minutul 34 de catre Dobre cu un sut plasat din careu care l-a prins pe picior gresit pe portarul Gloriei.
In minutul 37 Pascu a sutat milimetric pe linga vinclul portii adverse, iar trei minute mai tirziu Bratosin a fost oprit prin fault la marginea careului fara ca arbitrul sa acorde lovitura libera care se impunea.

Oaspetii au dominat in partea secunda, dar au ratat nepermis de mult

Desi in partea a doua a intilnirii la gazde a evoluat si antrenorul Viorel echipa oaspete a fost cea care si-a creat cele mai mari ocazii de gol. Beneficiind de o linie mediana laborioasa, formatia vizitatoare a obtinut o lovitura libera in minutul 60, dar mingea sutata de Bratosin a sters bara, iar trei minute mai tirziu tot dupa o faza fixa, Vioreanu a centrat in careul buzoian, Bratosin a recentrat in fata portii si tot Dobre a ratat cea mai mare sansa de a restabili egalitatea.
"A fost un meci echilibrat cu doua reprize distincte, prima a apartinut gazdelor cea de a doua formatiei noastre si normal ar fi fost ca jocul sa se incheie la egalitate. Nu scorul conteaza in acest gen de partide, ci jocul pe ansamblu, iar eu il consider multumitor. Inca nu am gasit formula ideala de joc. Dupa pregatirea centralizata de la Predeal altfel vor sta lucrurile" a declarat presedintele Paul Alexandru.
AS Viitorul: Tofan - Burlusteanu, Musat, Boros, Bogdan - Pascu, Vioreanu, Clim - Anghelina, Dobre, Bratosin.
In repriza a doua au mai evoluat Lazar, Stanciu, Samuila, Baicu si Oprea.

A cazut varianta cantonamentului din Italia

AS Viitorul va mai sustine citeva teste de verificare, iar in perioada 11 - 23 februarie va efectua un cantonament de pregatire la munte.
Locul in care elevii lui Dan Asandei isi vor incarca bateriile va fi insa statiunea Predeal.
"Deoarece timpul necesar pentru derularea formalitatilor a fost foarte scurt am renuntat la ideea de a pleca in Italia si am ales alternativa cea mai la indemina, Predealul. Varianta unei pregatiri centralizate in Italia nu a cazut definitiv ea fiind una dintre solutiile noastre din aceasta vara" a mai adaugat Paul Alexandru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii