Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Corina Peptan mai are nevoie de o remiza pentru a-si asigura locul intii

Runda a saptea a turneului international de sah de la Braila, Memorialul "Maria Albulet" a fost una a surprizelor. Toate cele trei jucatoare care se aflau la egalitate de puncte pe locurile 2-4 au pierdut, astfel ca ultimele doua runde se anunta extrem de disputate. In aceasta situatie, Corina Peptan, dupa succesul de luni in fata Iuliei Ionica, are doua puncte avans fata de principalele contracandidate si mai are nevoie de o remiza pentru a-si asigura locul intii.
In ultimele doua runde Lyubka Genova are nevoie de tot atitea victorii pentru a-si realiza norma de mare maestra internationala.
Din nefericire, Iulia Ionica, Iozefina Paulet si Smaranda Padurariu au ratat sansele de a face un pas decisiv spre titlul de mari maestre internationale.
Astazi la festivitatea de premiere va participa atit presedintele Federatiei Romane de Sah, Ioan Serban Dobronauteanu cit si vicepresedintele acestui for, Titi Dumitriu.

Rezultatele inregistrate in runda a VII-a:
Genova - Voicu 0-1
Petrenko - Voiska 1/2-1/2
Peptan - Ionica 1-0
Paulet - Makropoulou 1-0
Cosma - Padurariu 0-1

Svetlana Petrenko - de sapte ori campioana a Republicii Moldova

Jucatoarea din Republica Moldova s-a nascut pe data de 27 mai 1974, iar in urma cu sapte ani a devenit mare maestra internationala.
Multipla campioana nationala, Svetlana Petrenko a participat la patru Olimpiade si este medaliata cu argint la Campionatul European pe echipe, care a avut loc in Spania in anul 2001.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii