Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Corecţie cu pumni şi picioare pentru o reclamaţie la Asistenţa Socială

un localnic a fost luat la pumni de un consătean, pe fondul unor reclamaţii făcute la Primăria comunei Traian • soţia bărbatului agresat a intervenit, victima ajungând apoi la spital • agresorul este judecat acum pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe

 

Doi localnici din Urleasca au intrat în conflict, după ce unul a făcut reclamaţii împotriva celuilalt la Serviciul de de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Traian. Cel reclamat s-a răzbunat cu o bătaie zdravănă aplicată celui care l-a “turnat” autorităţilor, el fiind judecat acum pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Potrivit procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, la data de 29 august 2017, lucrătorii Postului de Poliţie Comunal Traian au fost sesizaţi prin plângere despre o agresiune comisă în localitatea Urleasca, victimă fiind localnicul Marin R., care a reclamat că s-a trezit luat la pumni, în mijlocul străzii, de consăteanul Cristian Hoţescu, de 27 de ani.

În faţa anchetatorilor, victima a spus că, în seara zilei de 29 august, la ora 00.30, se afla pe raza localităţii Urleasca, aşteptând-o pe soţia sa care trebuia să vină de la serviciu. La un moment dat, a trecut pe stradă localnicul Cristian Hoţescu, vecin cu partea vătămată, care a început să îi adreseze injurii şi cuvinte jignitoare, pe motiv că a făcut anumite plângeri la adresa sa, la Primăria Comunei Traian. Victima a fost lovită cu pumnul în zona feţei, potrivit propriilor declaraţii, moment în care a căzut la sol, inculpatul Hoţescu continuând să îl lovească cu pumnii şi picioarele. Persoana vătămată a spus că, între timp, soţia sa şi-a făcut apariţia şi a intervenit pentru aplanarea scandalului, reuşind să îl determine pe inculpat să înceteze.

La scurt timp, bărbatul agresat s-a deplasat la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila, pentru acordarea de îngriiri medicale, nefiind însă internat. Victima şi-a scos apoi certificat medico-legal, din care reieşea faptul că a suferit leziuni şi necesită pentru vindecare 14-16 zile de îngrijiri medicale.

Soţia bărbatului agresat a declarat că, în timp ce se întorcea de la muncă, i-a văzut pe cei doi bărbaţi în stradă, fiind vorba despre soţul său şi vecinul, acesta din urmă lovindu-l pe celălalt în timp ce era deja căzut la sol. Femeia a spus că agresorul, aflat în stare de ebrietate, avea şi o piatră în mână, loviturile fiind astfel mult mai puternice.

Fiind audiat, inculpatul Cristian Hoţescu a declarat că, mama lui, decedată între timp, făcuse şi o datorie la magazinul deţinut de victimă, însă el nu a avut de unde să achite banii ceruţi. Între inculpat şi victimă a existat astfel o stare conflictuală, însă cei doi nu au mai discutat despre acea datorie, în ultimul timp.

Inculpatul Hoţescu Cristian a declarat că, în seara de 29 august 2017, a consumat alcool şi a plecat apoi spre casă, însă pe drum l-a întâlnit pe consăteanul său, acesta începând să îl înjure, ba chiar ar fi încercat să îl lovească, aşa că nu a făcut altceva decât să se apere. Procurorii l-au trimis acum în faţa instanţei pe Hoţescu Cristian.
Categorie articol: 

Comentarii