Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cora Vacaru a deschis "Mamaia Copiilor"

Micuta solista Cora Vacaru a deschis Festivalul National de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor" , concurs aflat acum la a VIII a editie. La doar 11 ani, talentata braileanca, membra a Grupului "Stelute Dunarene", a interpretat piesa textierei si compozitoarei Claudia Cicone, "Haide, vino!".
La festivalul desfasurat in perioada 3 - 6 iulie la Casa Sindicatelor din Constanta au participat sute de copii din toata tara. Cora Vacaru este la a 4 a participare la aceasta competitie. "Cora a avut o misiune foarte grea, aceea de a deschide festivalul. Pot spune ca a avut emotii titanice dar cum emotiile unui artist sint constructive, Cora a reusit sa se mobilizeze si sa deschida competitia in forta, ritmul latino al piesei impresionind publicul. Cele doua artiste, Claudia Cicone si Cora Vacaru nu se afla la prima colaborare. Claudia Cicone este o textiera si o compozitoare foarte talentata care i-a compus Corei si alte piese de succes. In urma cu doi ani, Cora a mai lansat un slagar pe care publicul il indrageste. Este vorba despre piesa “Norocul meu”, compusa tot de Claudia Cicone si lansata pe scena festivalului “Mamaia Copiilor”. Ultima reprezentatie a avut ca rezultat obtinerea marelui premiu la Concursul “Vreau sa fiu vedeta”, organizat de Antena 1. Colaborarea dintre cele doua artiste este de bun augur. Cu siguranta si piesa “Haide, vino!” va deveni un slagar", ne-a declarat Liliana Toader, manager al Grupului "Stelute Dunarene".
Festivalul National de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor" a inclus si sectiunea "Conexe" la care au participat trei brailence: Gabriela Dimache, Diana Vlad si Ana Maria Voicu, soliste ale Grupului "Stelute Dunarene". Cele trei copile au interpretat piese compuse de Virgil Popescu, Gabriela Sauciuc Cicone si Dumitru Lupu. "Copiii sint foarte talentati si abordeaza piese foarte dificile din punct de vedere al interpretarii. Colaborez cu Grupul “Stelute Dunarene” inca din 2003. De-a lungul timpului au participat la nenumarate concursuri regionale si nationale si am fost foarte bucurosi cind am vazut cu cite premii au venit. De curind, au participat la preselectia pentru concursul national “Andantino” organizat de Cercul Militar National Bucuresti. Vreau sa va spun ca avem copii braileni calificati la toate sectiunile. Ii felicit si ne bucuram pentru ei", a precizat colonel in rezerva Petru Gurau, sef al Cercului Militar Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii