Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copos: Maftei este aproape de a semna prelungirea contractului pina in 2011

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a anuntat, vineri, pe blog-ul sau personal, ca fundasul Vasile Maftei este foarte aproape de a semna prelungirea contractului cu gruparea giulesteana pina in anul 2011.
"Am discutat cu Vasile Maftei, jucator pe care il apreciez si il stimez in mod deosebit, si care este aproape sa semneze o noua prelungire a contractului sau pina in 2010 sau 2011", a afirmat oficialul rapidist.
George Copos sustine ca in cadrul sedintei Consiliului de Administratie de joi seara s-a decis ca salarizarea jucatorilor sa fie efectuata "intr-o maniera corecta, tinind seama in special de contributia fiecaruia la performantele echipei".
Oficialul rapidist a mentionat pe blog ca regreta demisia presedintelui executiv Dinu Gheorghe. "Este decizia lui, pe care o respect, desi o regret. Dar, cine stie, poate acum lucrurile vor capata o alta dinamica, si aici ma refer la definitivarea si completarea schemei FC Rapid SA. Intr-adevar, procesul de evaluare a celor peste 500 de CV-uri, derulat de firma de resurse umane Fox Consultants, se apropie de sfirsit si vom sti in curind pe cine ne bazam", a explicat actionarul gruparii giulestene.
In opinia lui George Copos, principalul obiectiv pentru echipa antrenata de Razvan Lucescu este calificarea in saisprezecimile Cupei UEFA, dar si ocuparea unuia din primele trei locuri ale Ligii I.
"Obiectivul pentru finalul acestei editii a campionatului intern consta in ocuparea unuia dintre primele trei locuri ale clasamentului. Dar, mai mult decit atit, prioritatea numarul 1 a clubului trebuie sa fie accederea in primavara europeana, pe care nu concepem s-o ratam. Si cind spun “nu concepem s-o ratam” iau in calcul resursele pe care echipa le are in acest moment", a spus Copos.
Principalul actionar al FC Rapid s-a intilnit, joi seara, cu reprezentantii Ligii Suporterilor Rapidisti, cu care a discutat probleme legate de stadion, marketingul clubului, imaginea echipei, comunicare si administratie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii