Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copos, ingrijorat de calificarea in primavara europeana

Oficialul rapidist a mentionat pe blogul sau ca sansele de calificare nu sint nici mici, nici mari, si ca jocul rezultatelor poate produce surprize oricarei echipe din grupa G a Cupei UEFA.
"In ce priveste obiectivul calificarii in primavara europeana, acesta imi produce cele mai mari ingrijorari: intr-adevar, usurinta cu care am tratat meciul cu Hapoel Tel Aviv ne costa acum cu virf si indesat. Desi, daca stau sa ma gindesc la acel 2-4 pe care Hapoel l-a facut la Paris, lucrurile nu sint chiar atit de simple. Sintem condamnati sa ne aparam sansele in ultimul meci, cel de poimiine de la Atena. Sa speram ca Dumnezeu va fi rapidist si ca vom merge mai departe", a scris Copos pe blog.
Actionarul majoritar al gruparii giulestene sustine ca are incredere in jucatori si antrenori ca vor face totul pentru a obtine calificarea. "Cred foarte mult in echipa tehnica a Rapidului si, de asemenea, cred foarte mult in jucatori, chiar daca avem un lot decimat: Mazilu nu va putea sa joace, probabil nici Dani Coman si nici Burdujan. Nu pot decit sa tin pumnii pentru ca la Atena sa obtinem un rezultat care sa ne ajute sa ne calificam", a adaugat principalul actionar.
George Copos considera ca teoretic echipa Rapid poate termina anul 2006 pe locul doi in clasamentul Ligii I. "Intr-adevar, la finalul turului de campionat sintem pe locul III, si asta numai datorita diferentei de golaveraj fata de ocupanta locului II. Teoretic, sint sanse mari ca urmatoarele doua meciuri din retur sa ne duca pe locul secund din clasament. Teoretic, fiindca practic fotbalul este inca un joc de mare noroc, unde poti sa pierzi o frumusete de meci ratind zeci de ocazii uriase de gol, in timp ce adversarul fructifica singura sa apropiere de spatiul portii tale", a precizat Copos.
Categorie articol: 

Comentarii