Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copil muscat de penis, de un tovaras de joaca

Un copil de 6 ani din Braila a fost muscat de organul genital de un pusti de numai 4 ani, cu care se juca in strada. Baietelul venise de la gradinita si si-a vazut prietenii in strada, asa ca a rugat-o pe mama lui, Angela S., sa-l lase sa se mai joace putin cu acestia. Desi, de obicei, nu-i permitea sa iasa in strada, pentru ca in jur locuiesc mai mult familii de rromi ai caror copii i se pareau foarte obraznici, de aceasta data ea s-a lasat induplecata. Dupa numai citeva minute, femeia s-a trezit cu baiatul in casa, urlind cit il tinea gura si cu pantalonul plin de singe. Printre suspine, el i-a spus ca a fost muscat de organul genital de un baietel de numai patru ani, care se repezise pe neasteptate la el. Parintii au chemat imediat Salvarea, iar medicul a trebuit sa-l ia cu binisorul pe micutul care oscila intre durere si rusine.
In timp ce copilul beneficia de ingrijirile medicale, bunica acestuia, Vasilica S., tuna si fulgera impotriva vecinilor rromi care nu-si tin copiii in casa si nu si-i educa: "Toarna la plozi, dupa care le da drumul pe strada, si nu mai au nici o grija, pina se lasa noaptea. Pai, se poate asa ceva? Sa-mi muste nepotul asa, fara nici o vina? Asta este strada noastra, e un pericol sa iesi din curte! Nu se mai poate trai aici! Ne omoara copiii!"
Nici tatal victimei nu a reactionat prea bine, de suparare el fiind gata sa puna mina pe par si sa se duca sa-si traga la raspundere vecinii. A fost potolit insa de rude, care l-au rugat sa nu creeze un scandal pe strada. "Nevasta-mea l-a adus de la gradinita si copilul s-a dus acolo, unde-i ceata aia, sa se joace. Si asta micu' a iesit dintr-o curte si s-a dus direct la al meu, probabil voia sa-l muste de picioare, de burta, si a nimerit alaturi. Probabil ca e turbat ala micu', are ceva la cap, ca altfel nu se explica ce a facut. Nu s-au certat, nu nimic, a venit direct la el si l-a muscat", a povestit Neculai S.

"Uite, m-a muscat Guta!"

La rindul ei, mama victimei ne-a povestit: "Doar ce-l adusesem de la gradinita si mi-a zis "ma duc si eu la colt, ca sa ma joc cu baiatul", ca are un baiat in vecini, prieten de-al lui. L-am lasat, am zis ca sta citeva minute si dupa aceea il aduc in casa. Si al mai mic, de patru ani, l-a muscat direct de... A venit plingind, cu chilotii plini de singe, si am crezut ca a cazut, ceva... Nu stiam ce sa-i fac, m-am speriat. El mi-a zis "uite, m-a muscat Guta!", si cind i-am dat pantalonasul jos, am vazut unde era ranit. Nu se poate chiar asa, sa-ti mutileze copilul, daca il lasi pe strada, sa se joace. Nu-mi dau seama ce i-a venit copilului ala, ca nici nu au apucat sa se joace si cu atit mai putin sa se certe. Va dati seama ce barbari, sa sara sa muste, din senin? Ce fel de oameni sint astia, in ce fel isi educa ei copiii? Eu am evitat, pe cit posibil, sa-mi las copilul pe afara, intr-o asemenea vecinatate, dar nici nu pot sa-l tin permanent inchis in casa! M-as muta de aici, dar nu am bani sa fac asta".
"Echipajul nostru a fost solicitat pentru un baietel de sase ani, care a fost muscat de penis de un alt copil. La examenul local s-au descoperit niste leziuni superficiale, iar victima a fost dusa la Spitalul Judetean corp B, la sectia chirurgie infantila, unde i s-au acordat ingrijirile necesare. Este internat, pina la insanatosirea completa", ne-a declarat dr. Viorica Uscatu, medic SAJ Braila.
Familia este ingrozita la ideea ca, de acum inainte, in aceasta vecinatate periculoasa, trebuie sa-si fereasca cei trei copii pina si de pustanii de virsta gradinitei. Parintii se tem ca baiatul lor cel mic sa nu ramina cu sechele, pe tot restul vietii, de la muscatura.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii