Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copil lovit de o masina pe B-dul Independentei

Ieri, dupa amiaza, un copil de numai cinci ani a fost lovit de un autoturism "Peugeot" pe B-dul Independentei, aproape de intersectia cu strada 1 Decembrie 1918. Copilul locuia la blocurile din zona si a fost lasat nesupravegheat, iar la un moment dat a incercat sa traverseze strada in fuga, fara sa fie atent la masinile care veneau. Soferul autoturismului, in virsta de 18 ani, posesor al permisului de conducere de citeva luni, ne-a spus ca nu avea viteza, mai ales ca se apropia de intersectie, dar copilul i-a aparut brusc in fata.
"Copilul a trecut neregulamentar, aveam cam 50 de km si deodata l-am vazut cum a alergat. Noroc ca am avut timp sa frinez, luasem piciorul de pe acceleratie pentru ca ma apropiam de intersectie. Baiatul nici nu s-a asigurat, a tisnit deodata, s-a ferit de o masina dar pe urma nu s-a mai uitat. Nu era insotit de nimeni, sta cu bunica. L-am luat pe capota, dar a fost atit de scurt ca nici nu mi-am dat seama cum s-a intimplat", ne-a povestit soferul.
Seful Politiei Rutiere, comisar Dumitru Budes, ne-a declarat ca intr-adevar accidentul s-a produs din cauza netraversarii neregulamentare si lipse de supraveghere.
"Un copil de circa 5 ani a fost lovit usor, a fost dus la spital pentru radiografie, in functie de urmari se solutioneaza cazul. Daca victima nu are nimic exista posibilitatea sa nu se intocmeasca dosar penal, apreciem noi ca fiind o simpla tamponare. Copilul era nesupravegheat, parintii sint in strainatate, era in grija bunicii", a spus Dumitru Budes.
Categorie articol: 

Comentarii