Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copil de clasa intii, "jucaria sexuala" a unei bestii

Un individ din satul Pietroiu, comuna Vadeni, a abuzat sexual doi ani la rind de un minor din aceeasi localitate, pe care l-a transformat in "jucarie sexuala", fara ca familia victimei sa banuiasca macar ce se intimpla. Abia in toamna anului trecut, mama baietelului supus la perversiuni a sesizat politia, oamenii legii fiind de-a dreptul oripilati de apucaturile pedofilului. Dupa audierea victimei, a copiilor care au fost martori la nemernicii si administrarea probelor specifice, Marinel Turtoi (individ care nu a implinit inca 19 ani) a fost pus sub acuzatie si dat pe mina instantei de judecata, pentru viol in forma continuata, coruptie sexuala si participatie improprie la coruptie sexuala.
Potrivit cauzei instrumentate de procurorul Ciprian Butnaru, de la Parchetul de pe linga Tribunal, in ziua de 27 septembrie 2007, Aurelia R., din Pietroiu, comuna Vadeni, a sesizat politia, spunind ca, doi ani la rind, fiul ei in virsta de 9 ani a fost batjocorit de Marinel Turtoi. Femeia le-a relatat anchetatorilor ca, deunazi, baietelul ei si-a schimbat de doua ori in aceeasi zi lenjeria intima, lucru care i-a dat de gindit. Intrebindu-l pe copil de ce face asta, acesta i-a povestit cum a fost violat de catre Marinel, prin amenintare, la el acasa.
S-a stabilit ca, la data comiterii faptelor, V. A., baietelul abuzat, avea 8 respectiv 9 ani. Pe cind era clasa I, in 2006, Marinel Turtoi l-a abordat pe copil pe cind se jucau "ascunsa", intr-o coliba improvizata intr-o gramada de coceni. Atunci, pentru prima data, pedofilul i-a propus sa faca sex oral si, cum acesta a refuzat, l-a amenintat cu bataia. Data fiind diferenta de virsta, victima a cedat. Din acel moment, V. A. a devenit "prada usoara" pentru obsedatul sexual, care-l acostat ori de cite ori avea chef, luindu-l din grupul de copii, uneori chiar folosindu-i pe acestia pe post de "spectatori". Violurile se petreceau fie in coliba, fie in canalul secat de pe cimpul din zona abatorului, fie linga castelul de apa, fie acasa la violator. La un moment dat, precizeaza acuzarea, derbedeul l-a silit pe un alt minor, S. I., sa faca sex oral cu victima. Cu siguranta, daca baietelul nu murdarea lenjeria intima, mama sa n-ar fi sesizat ce se intimpla si cine stie cit mai dura cosmarul.
Desi au existat martori la faradelegile lui Turtoi, acesta a negat savirsirea faptelor. Victima, insa, le-a descris politistilor semnele particulare ale violatorului. Totodata, nemernicul a fost supus testului cu detectorul de minciuni, test pe care l-a picat de la prima incercare. Nu putini au fost minorii care au declarat cum l-au vazut pe Marinel Turtoi in timp ce-l lua pe V. A. de la joaca si-l obliga sa-l satisfaca oral. Altii l-au surprins in timpul actului sexual oral sau anal.
Inculpatul, minor la data comiterii faptelor, a fost cercetat in stare de libertate. Luna aceasta, i s-au prezentat acuzatiile, in fata avocatului numit din oficiu. Cazul se afla in atentia magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii