Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copil de 10 ani accidentat la Ulmu

Sâmbătă după-amiază, accident cu o victimă în comuna Ulmu.
Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în ziua de sâmbătă, 7 mai 2015, la ora 15:45, lucrătorii Poliţiei Oraşului Făurei au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din satul Jugureanu, comuna Ulmu, în legătură cu producerea unui accident rutier. Bărbatul care a anunţat poliţia - şi care era chiar autorul accidentului - le-a spus poliţiştilor că la intrarea în comuna Ulmu, a surprins şi a accidentat un copil care se deplasa pe bicicletă.
"Echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei s-a deplasat la faţa locului şi a stabilit, după efectuarea primelor cercetări, că apelantul, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 203 N, dinspre localitatea Jugureanu către localitatea Ulmu, într-o curbă la dreapta, a surprins şi accidentat un copil în vârstă de 10 ani, care se deplasa cu bicicleta pe aceeaşi parte a carosabilului, dar din sens opus", precizează sursa citată.
În urma accidentului rutier de la Ulmu, copilul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila (UPU), unde a i s-au acordat îngrijiri medicale, rămânând internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă. În aceeaşi zi, conducătorul auto implicat în evenimentul rutier de la Ulmu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii de la Făurei au fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

 
Categorie articol: 

Comentarii