Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copilă de 2 ani lovită de o maşină

O fetiţă de 2 ani, care se juca cu tricicleta, pe o alee aflată între blocuri, în cartierul Viziru, a fost accidentată de o maşină. Copila lăsată nesupravegheată a fost acroşată de un autoturism "Audi", la volanul căruia se afla o şoferiţă de 31 de ani. Cea mică a suferit leziuni uşoare însă a rămas internată, sub supravegherea medicilor.
Evenimentul rutier a avut loc în seara zilei de 30 iulie, la ora 21.55, în timp ce brăileanca Angelica M. conducea autoturismul "Audi", proprietatea unei societăţi comerciale, pe Aleea Culturii. "Aceasta a surprins şi acroşat o fetiţă în vârstă de 2 ani, care se juca pe partea carosabilă, fiind lăsată nesupravegheată. În urma accidentului, copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila, unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat sub supraveghere", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Fetiţa a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial, plagă arcadă sprânceană stânga, hematom frontal dreapta, traumatism hemitorace drept, escoriaţii multiple la mâini şi picioare. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
În aceeaşi zi, un alt accident cu victime a avut loc pe Şoseaua Buzăului, un biciclist ajungând sub roţile unui autoturism condus de un şofer băut. La ora 17.00, Daniel D. (42 de ani), din municipiul Brăila, conducea autoturismul "Renault Megane", proprietate personală. În dreptul staţiei peco "Lukoil", bărbatul aflat la volan l-a surprins şi accidentat pe Ionuţ Z. (34 de ani), care se deplasa pe bicicletă şi a traversat strada pe marcajul pietonal, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului. Biciclistul a fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, nerămânând internat. "Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că D.Daniel avea în aerul expirat 0,78 mg/l alcool pur. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie", a mai spus sursa citată. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii