Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copilă de 12 ani violată. Violatorul, fost amic cu tatăl fetei, a fost reținut de polițiști

* sâmbătă, un bărbat care locuiește în cartierul Lacu Dulce a anunțat la poliție că i-a dispărut fiica de 12 ani, după vizita unui cunoscut, Leonard Iordache de 39 de ani * copila a venit apoi acasă, cu urme de sânge pe haine, spunând că a fost violată * astăzi, polițiștii l-au prins pe suspectul de viol

 

UPDATE: În urmă cu puțin timp, violatorul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Violator prins de polițiști. O fetiță de numai 12 ani a fost violată de un bărbat de 39 de ani, Leonard Iordache, care venise în vizită la tatăl copilei, în cartierul Lacu Dulce. După plecarea vizitatorului, fetița care se juca în fața locuinței a dispărut, iar tatăl a făcut sesizare la Poliție. Copila a venit acasă, a doua zi, spunând că a fost violată.

Astăzi, polițiștii de la Investigații Criminale au reușit să îl prindă pe individul acuzat de viol, în cartier Hipodrom, în zona fostei discoteci “Millenium”.

Potrivit polițiștilor, sâmbătă, 20 octombrie, la ora 16.00, un bărbat de 43 de ani a sesizat dispariția fiicei de 12 ani. El a spus că a fost vizitat de un alt bărbat, fost amic. După câteva minute acesta a plecat și l-a urmat și fata aflată în fața porții. Tatăl a sesizat imediat dispariția.

A doua zi, duminică, la ora 7.00, bărbatul de 43 de ani a sunat din nou la poliție și a anunțat că fiica sa a fost violată. Tatăl a spus că fiica a venit acasă, în stare de șoc și cu hainele murdare de sânge. Copila i-a povestit tatălui ce a pățit.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au dat imediat startul anchetei, sub coordonarea procurorului, pentru a da de urma violatorului.

Copila abuzată a ajuns la spital pentru investigații medicale, ea rămânând internată.

Față de suspect s-a întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate și viol.

Despre cazul minorei violate s-au transmis mesaje și pe facebook, fiind postate chiar și fotografii cu suspectul.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii