Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Copiii iubesc si ingrijesc natura"

La Scoala "Ecaterina Teodoroiu" a avut loc, ieri, o activitate de ecologizare. Elevii clasei a III-a, coordonati de invatatoarea Anisoara Serban, au desfasurat o noua etapa a proiectului de ecologizare "Copiii iubesc si ingrijesc natura". Proiectul se desfasoara pe durata unui an scolar. In cadrul activitatilor cu caracter ecologic se urmareste insuflarea respectului pentru natura si formarea unor deprinderi de protejare a mediului inconjurator.
In prima parte a activitatii, micutii au plantat flori, au sters praful, au maturat sala de clasa si au adunat toate pungile si recipientele, lasate de izbeliste pe holul institutiei de invatamint. Apoi, deseurile au fost selectate si depuse la containerele corespunzatoare.
"Invatindu-i pe copii sa iubeasca natura nu numai ca le dam o indrumare noua, dar le oferim posibilitatea de a cunoaste ca planta este o fiinta si ca ceea ce pare neinsufletit, un munte, un riu, poate avea influenta asupra omului. Copiii trebuie sa se obisnuiasca de mici cu aceste actiuni de ecologizare. Micutilor mei le-a placut, au fost foarte activi. Cred ca au pus pentru prima oara mina pe cirpa, pe matura, pe pamint. In acelasi timp i-am invatat ce inseamna disciplina, ordinea, curatenia dar si munca in echipa", a punctat invatatoarea Anisoara Serban.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii