Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copiii de la Gradinita nr.12 au incondeiat oua intr-o biserica

Ieri, dimineata, micutii de la Gradinita nr.12, impreuna cu educatoarele, au vizitat Biserica "Sfinta Treime" din cartierul Radu Negru, dar nu pentru a participa la vreo slujba religioasa, ci pentru a incondeia oua. Pentru ei nu este prima activitate de acest gen deoarece, de citiva ani, in perioada Pastelui, educatoarele hotarasc sa schimbe locatia de zi cu zi in care micutii isi desfasoara activitatile si se indreapta catre Biserica, unde invata sa incondeieze oua.
"Prezenta copiilor de la Gradinita nr.12 in Casa Domnului reprezinta un lucru cotidian, ca si participarea la slujbe, iar parintele paroh Tudose Ion este indragit de cei mici, considerindu-l ca facind parte din familia lor. Activitatea de incondeiere a oualor este foarte indragita de cei mici, ei straduindu-se sa decoreze si sa coloreze ouale cit mai frumos si original, folosind culorile si modelele dorite, astfel incit fiecare model este unic si reprezinta personalitatea copilului" a precizat Georgeta Boanta, directorul Gradinitei nr.12.
Dupa ce au terminat de incondeiat ouale, cele mai frumoase lucrari au fost premiate de parintele paroh, micutii atisti primind diplome si dulciuri si apoi Sfinta Impartasanie. Cosurile pline cu oua vor ramine in biserica pe toata perioada Sarbatorilor pascale. Si pentru ca iepurasul sa vina si la copiii nevoiasi din Gradinita nr.12, ei vor primi din partea bisericii haine si incaltaminte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii