Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copac de mari dimensiuni de pe bulevardul Independenţei, tăiat de “Seroplant”

• unii brăileni care au asistat la doborârea arborelui s-au declarat nemulţumiţi de acţiunea angajaţilor “Seroplant” • serviciul din cadrul Primăriei a explicat însă că, cel mai probabil, copacul a fost vandalizat, motiv pentru care începuse să se usuce • “Avea scoarţa jupuită pe o suprafaţă destul de mare. Ar fi putut pune în pericol siguranţa trecătorilor”, ne-a spus conducerea “Seroplant”

 

Un arbore de mari dimensiuni aflat pe bulevardul Independenţei, aproape de intersecţia cu Str. Şcolilor, a fost doborât, vineri, de alpiniştii angajaţi de serviciul “Seroplant” din cadrul Primăriei Brăila, sub privirile dezaprobatoare ale unor trecători. Aceştia se întrebau de ce trebuie tăiat copacul, din moment ce  părea că nu prezintă un pericol iminent de prăbuşire. Se pare însă că nu era chiar aşa şi că, deşi coronamentul era verde, arborele avea trunchiul destul de fragil şi ar fi putut fi doborât la pământ de o rafală mai puternică de vânt.

“Prezenta un fenomen de scorbură, având scoarţa jupuită pe o suprafaţă destul de mare. Probabil a fost vandalizat de cineva”, ne-a spus directorul “Seroplant”, Ligia Drăgan, precizând că arborele deja începuse să se usuce, motiv pentru care s-a luat decizia de a fi îndepărtat de pe domeniul public.
Categorie articol: 

Comentarii