Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Controlor facut KO de un calator fraudulos

Un agent de paza din Braila, in virsta de 32 de ani, angajat al firmei Ying&Yang, a fost lovit cu pumnii si cu picioarele de un tinar prins fara bilet, in tramvai. Calatorul fraudulos care practica boxul, a incercat sa scape in acest fel de echipa de control si l-a lovit cu brutalitate pe agentul care voia sa-l opreasca, pentru a-l amenda.
Echipa de control, formata din doua femei si doi agenti de paza, facea o verificare de rutina in tramvai, cind a depistat un calator care nu avea nici bilet, nici abonament. Atunci cind controloarele i-au cerut sa plateasca amenda in valoare de 20 de lei, tinarul, in virsta de 17 ani, a declarat ca nu a mers decit o statie si a refuzat sa achite suma ceruta. Mai mult, la prima statie, el a incercat sa coboare din tramvai si cind unul dintre agentii de paza, Daniel Pradaes, a incercat sa-l opreasca, tinarul i-a aplicat o lovitura directa in figura, victimei dindu-i singele pe nas. Lovitura a fost cu atit mai naucitoare, cu cit baiatul este sportiv, practicind boxul de patru ani. Profitind de starea de confuzie a agentului, agresorul i-a mai dat citiva pumni in cap, iar cind agentul a cazut la pamint, i-a mai tras citeva lovituri si cu picioarele. Individul a reusit apoi sa fuga, insa jandarmii chemati la fata locului, au reusit sa-l identifice si sa-l prinda. Victima a fost transportata la spital, unde a primit ingrijirile necesare, avind arcada sparta si fractura de piramida nazala. "Am incercat sa-l opresc, pentru ca voia sa fuga, si noi i-am cerut sa ne insoteasca la sediu, pentru a plati amenda. El m-a imbrincit, incercind sa coboare din tramvai, dupa care mi-a dat un pumn si mi-a dat singele pe nas, iar dupa aceea, profitind ca eram ametit, m-a lovit in continuare in cap. Am fost la spital, mi-au spus ca am fractura de piramida nazala si s-ar putea sa fie nevoie si de o operatie, sa-mi indrepte nasul", ne-a spus Daniel Pradaes, victima, care purta inca tricoul murdar de singe.

"Dupa prima lovitura, pe agentul de paza l-a umplut de singe"

"L-am intrebat pe calatorul respectiv de bilet sau abonament, a zis ca nu are nici bilet, nici abonament, si mi-a spus "pleaca de aici, cobor la prima!". A intervenit agentul, i-a solicitat sa mearga cu noi la sediul Braicar, sa stea pe loc, insa baiatul acela l-a impins, l-a tras din tramvai jos si a inceput sa-l loveasca. L-a lovit cu pumnul in zona fetei si cu picioarele, cred, in zona pieptului", ne-a spus una dintre controloarele care au fost de fata la incident. "A oprit tramvaiul, a vrut sa coboare, l-a imbrincit pe colegul nostru, a reusit sa-l dea jos din tramvai, l-a tras dupa el si a inceput sa dea. I-a dat
cu pumnul in fata si la sfirsit, cu picioarele. Dupa prima lovitura, pe agentul de paza l-a umplut de singe".
Tinarul care calatorea fraudulos sustine insa ca si el a fost lovit de agentul de paza. "M-a intrebat daca am bilet sau abonament, i-am spus ca nu am, dar ca nu merg decit o statie. Mi-au cerut sa platesc o amenda de 200 de mii de lei vechi, si le-am spus "pentru ce sa platesc, cobor la prima! Am facut ceva?". Am ajuns cu tramvaiul in statie, i-am spus "cobor aici", am dat sa cobor, el m-a apucat de bluza, mi-a dat un pumn in gura si atunci i-am dat si eu un pumn, tot in gura. De fapt, i-am dat doi pumni, si la arcada", a spus Georgian D.
Victima a fost transportata de colegi, cu masina firmei, la Spitalul Judetean, corp B, unde a fost diagnosticata cu fractura de piramida nazala. "Barbatul care s-a prezentat la spital fusese agresionat de un necunoscut. In urma investigatiilor facute, radiografia arata o fractura de piramida nazala. Barbatul a primit ingrijirile necesare de urgenta, dupa care a fost indrumat catre sectia de specialitate ORL a Spitalului Judetean", ne-a declarat dr. Virgil Lefter, purtatorul de cuvint al Spitalului Judetean Braila.
"Persoanei recalcitrante i s-au intocmit actele premergatoare cercetarii penale, pentru lovire si alte violente, ce vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Braila", ne-a informat serg maj. Sorin Neftode, purtator de cuvint al Jandarmeriei Braila.
De remarcat ca este primul caz de acest gen, de regula reclamatiile vizindu-i pe angajatii Ying&Yang, care sint acuzati deseori ca sint violenti.
Categorie articol: 

Comentarii