Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Controale de amploare în municipiu şi în comunele Măxineni şi Dudeşti

în numai 24 de ore, poliţiştii au verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 1.268 de persoane şi a 36 de societăţi comerciale

 

Poliţiştii au verificat cum se comportă măsurile de protecţie impuse în perioada stării de alertă din cauza Covid - 19, în locurile aglomerate. S-a acţionat atât în municipiu, cât şi în  comunele Măxineni şi Dudeşti. Peste 1.200 de persoane au fost verificate.

La data de 22 octombrie, poliţiştii brăileni, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, în mijloacele de transport în comun şi taxiuri, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, au fost verificate marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe şi târguri. Principalul obiectiv al acestor acţiuni îl reprezintă siguranţa cetăţenilor, astfel că poliţiştii vor continua acţiunile de control.

„În ultimele 24 de ore a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 1.268 de persoane şi a 36 de societăţi comerciale. Cu această ocazie au fost aplicate 169 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, poliţiştii au desfăşurat şi 17 acţiuni punctuale  în cadrul cărora au fost legitimate peste 700 de persoane  şi oprite în trafic şi verificate 173 de vehicule, fiind aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 36.000 de lei.

În cursul zilei de joi, personalul inspectoratului cu atribuţii de control a desfăşurat acţiuni de verificare şi informare pe raza municipiului, în comunele Măxineni şi Dudeşti, la instituţiile publice şi societăţi comerciale. A fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse, fiind distribuite materiale informative la 206 persoane şi 45 societăţi comerciale.

 
Categorie articol: 

Comentarii