Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Controale în trafic

într-o singură zi, zeci de autoturisme au fost oprite pentru control, conducătorii auto care circulau după cum aveau chef fiind amendaţi

 

Zi de zi, poliţiştii stau cu ochii pe şoferii aflaţi în trafic, tocmai pentru a preveni producerea unor accidente rutiere grave, pe fondul nerespectării legislaţiei rutiere. În cursul zilei de joi, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier, şi Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ. Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie. Pe timpul activităţilor au fost controlate mai multe societăţi comerciale, legitimate 66 de persoane şi oprite în trafic şi controlate 38 de autovehicule.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Categorie articol: 

Comentarii