Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Contrabandist recidivist prins cu 500 pachete de ţigări

• sâmbătă dimineaţă, poliţiştii i-au tăiat calea unui brăilean de 42 de ani, care avea maşina plină cu ţigări din Republica Moldova • cel depistat este Gigi Leca, un bărbat care a mai avut o condamnare cu suspendare, pentru contrabandă cu ţigări, iar acum era în perioada de încercare • el a fost reţinut şi dus în arest

 

Contrabandist de ţigări, la un pas de închisoare. Sâmbătă dimineaţă, poliţiştii l-au depistat pe un brăilean de 42 de ani care avea în autoturism 500 pachete cu ţigări din Republica Moldova. Este vorba despre Gigi Leca, care a fost prins cu ţigările de contrabandă în cartierul Vidin, fiind lăsat fără marfă. Individul va avea mai mult de tras, asta pentru că este posibil să se mute la puşcărie. El a fost condamnat la 1 an închisoare cu suspendare, pentru contrabandă cu ţigări, în 2016, iar acum era în perioada de încercare, aceasta fiind de 2 ani. Potrivit legii, pedeapsa cu suspendare se transformă în pedeapsă cu executare, faţă de condamnatul care comite altă infracţiune în perioada de încercare.

Oricum, după depistare, faţă de contrabandistul Leca s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, el fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Cel în cauză va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Categorie articol: 

Comentarii