Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Continua curatenia de vara la HC Dunarea

Dupa ce s-a despartit in aceasta vara de antrenorii Liviu Paraschiv si Tudorel Ciochia si le-a pierdut pe Janina Luca si pe Lipan, pe prima pentru ca i-a exspirat imprumutul de doi ani, pe cea de-a doua deoarece s-a retras la Buzau alaturi de viitorul sau sot, HC Dunarea va mai renunta la doua jucatoare. Acestea sint portarul Carmen Pelin si extrema Elena Avadanii. In aceasta vara conducerea clubului le-a propus o diminuare a contractelor, jucatoarele nu au fost de acord cu masura, motiv pentru care au fost instiintate sa-si gaseasca echipe.
Se pare insa ca, oricum, despartirea era inevitabila pentru ca Avadanii nu a confirmat, iar Pelin, la 36 de ani nu mai reprezenta o solutie viabila pentru postul de portar, acoperit dupa sosirea Liviei Buzila de la Roman.
Singurele achizitii ale echipei brailene sint cele trei jucatoare aduse de la HCM Roman, insa in acest moment lotul formatiei HC Dunarea nu are decit 13 jucatoare.
Probabil, ca in aceasta saptamina conducerea clubului va finaliza cele citeva transferuri, insa numele jucatoarelor care urmeaza sa soseasca sint tinute secret.
In acest week-end se va organiza Cupa Braila la handbal. Competitia va incepe vineri, 29 august, iar a doua zi, in jurul orei 12.00 va fi prezentat lotul pe care HC Dunarea va miza in campionatul care va incepe in septembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii