Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Continuă seria înfrângerilor la scor pentru Cuza Sport

• formaţia brăileană de baschet a fost învinsă cu 126-29, în Polivalentă, de CSO Voluntari, liderul grupei B a Ligii Naţionale

 

Sâmbăta trecută, Cuza Sport a întâlnit în Polivalentă liderul grupei B a Ligii Naţionale, CSO Voluntari, iar verdictul final a fost din nou unul dureros pentru gruparea de la Dunăre.

CSO Voluntari s-a impus la scor, 126-29, după un meci fără istoric.

Formaţia vizitatoare a condus cu 57-15 după primele două sferturi şi soarta meciului era deja pecetluită. Iar până la finalul partidei jocul a avut acelaşi sens,către careul gazdelor. Baschetbaliştii brăileni au avut şansa de a reduce din diferenţă, pentru că şi-au creat destule ocazii sub panoul advers, însă lipsa de experienţă şi-a spus şi de această dată cuvântul, iar ei au irosit situaţii clare de a înscrie.

După sfertul al treilea, CSO Voluntari conducea cu 94-27, iar la final s-a impus cu 126-29.

Pentru Cuza Sport au marcat Florin Voiculeţ 13 puncte, Cristian Surdu 5, Vlad Popescu 4, Andrei Bogatu 2, Bogdan Căpitănenu 2, Alexandru Koler 1, Vlad Beliciu 1, Alexandru Marin 1. Au mai jucat Eduard Urdă, Flavius Munteanu şi David Bejan.

Duminică după-amiază, Cuza Sport a evoluat tot pe teren propriu, în compania echipei de pe locul al doilea din grupa B, CSM Mediaş.
Categorie articol: 

Comentarii