Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Continuă infectările la Brăila. Alte 14 persoane depistate cu COVID-19

la data de 14 iulie, au fost înregistrate, în total, 315 cazuri de persoane infectate cu coronavirus, faţă de 301 în ziua anterioară • sunt 14 persoane decedate

 

Noi cazuri Covid! Prefectura Brăila a anunţat care este  situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Brăila, înregistrată până la data de 14 iulie. Potrivit informaţiilor transmise de Direcţia de Sănătate Publică Brăila, de la începutul pandemiei de coronavirus, la Brăila au fost înregistrate, în total, 315 cazuri, dintre care 85 sunt internate şi 14 sunt decedate (9 confirmate în Brăila, 4 în Galaţi şi 1 în Tulcea - transferate la Brăila). Aşadar, faţă de ziua precedentă, sunt 14 noi cazuri confirmate la Brăila. Luni, numărul persoanelor infectate se ridica la 301. 

De la nivelul Prefecturii Brăila s-a schimbat modul de raportare cu privire la datele Covid, având în vedere dinamica noilor cazuri de coronavirus confirmate în Brăila sau în alte judeţe, care au fost transferate în spitalele din Brăila.

Astfel, se va comunica numărul total de cazuri internate în spitalele din Brăila, inclusiv decesele, chiar dacă au fost transferate din alte judeţe.

Cert este că tot apar creşteri ale cazurilor Covid, ceea ce îngrijorează populaţia, care trebuie să ţină cont de măsurile impuse.
Categorie articol: 

Comentarii