Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Continuă donaţiile pentru Cristi

• ieri, la sediul redacţiei noastre s-au strâns încă 400 lei, bani ce vor fi folosiţi  pentru ca adolescentul bolnav de cancer să îşi poată plăti tratamentul • cei care vor să îl ajute pe Cristi o pot face şi prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit • persoanele interesate pot descărca formularul 230 pe site-ul Asociaţiei “Salvează o inimă” sau pot veni la sediul “Obiectiv” şi redactorii noştri vă vor ajuta să îl descărcaţi şi să îl depuneţi la administraţia financiară • nu uitaţi, până pe 10 martie vă puteţi înscrie la licitaţia online “O şansă pentru tine, o şansă pentru Cristi”

 

Brăilenii continuă să se alăture campaniei umanitare pentru Cristian Filip. Ieri, la sediul redacţiei noastre am primit încă două donaţii. Prima, anonimă, a fost în valoare de 300 lei, iar cea de a doua, de 100 lei, tot anonimă. Ambele donaţii au fost însoţite de urări de sănătate.

De la reluarea campaniei de strângere de fonduri, din donaţiile făcute direct la redacţie şi pe platforma Asociaţiei “Salvează o inimă” am reuşit să strângem 10.000 euro, aproape jumătate din suma necesară pentru plata tratamentului lui Cristi.

Mulţumim tuturor pentru gestul de solidaritate şi gândurile frumoase. Cei care vor să îl ajute pe Cristi pot face în continuare donaţii în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Pentru că Asociaţia “Salvează o inimă” susţine mulţi copii cu malformaţii grave care au nevoie de ajutor, vă rugăm să specificaţi numele “Cristian Filip” atunci când donaţi. De asemenea, pe platforma asocialţiei se pot face donaţii direct prin firmă sau prin serviciul PayPal (sumele încep de la 2 euro).

Orice detalii legate de cum puteţi dona bani, chiar direct de acasă, prin calculator, găsiţi pe adresa:

https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

De asemenea, donaţii se pot face şi la sediul redacţiei noastre, Str. Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. Fiecare gest contează!

 

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru Cristi

Până pe 26 mai puteţi redirecţiona 2% din impozitul pe venit obţinut în 2016

către organizaţii non-guvernamentale, fundaţii, asociaţii sau organizaţii non-profit. Vă invităm să vă alăturaţi campaniei cotidianului nostru şi să donaţi 2% Asociaţiei “Salvează o inimă”, susţinând astfel cauza lui Cristian Filip.

Formularul 230 poate fi descărcat direct de pe platforma asociaţiei. De asemenea, formularul se găseşte şi la sediul nostru, tot ce trebuie să faceţi este să veniţi şi să îl completaţi, iar redactorii noştri se vor ocupa de depunerea acestuia.

Ieri, o doamnă care lucrează în învăţământ a redirecţionat deja, prin intermediul nostru, 2% pentru a-l ajuta pe Cristi. Îi mulţumim!

 

#hailalicitatie! “O şansă pentru tine, o şansă pentru Cristi”

Vă reamintim că până pe 10 martie vă puteţi înscrie la licitaţia online “O şansă pentru tine, o şansă pentru Cristi” pentru a putea intra în posesia celor 61 de reviste Stanford Magazine şi Harvard Magazine donate de Stoica Cristinel Popa, tânărul brăilean absolvent de Stanford, Harvard şi Texas University.

Cumpărând aceste reviste, elevii de top ai Brăilei, şi nu numai, interesaţi de a studia în străinătate au ocazia unică de a descoperi secretele vieţii de student la Harvard şi Stanford şi de a fi la curent cu cele mai noi proiecte desfăşurate de aceste universităţi. Revistele sunt publicaţii pe care le primesc doar absolvenţii acestor universităţi şi abordează cele mai curente şi relevante proiecte de cercetare de vârf desfăşurate la aceste instituţii. În plus, publicaţiile cuprind şi articole despre procesul de admitere la aceste universităţi şi despre cultura instituţională.

Licitaţia se desfăşoară pe Facebook, unde persoanele interesate pot participa lăsând un comentariu pe pagina evenimentului special creat - “O şansă pentru tine, o şansă pentru Cristi” prin care îşi arată intenţia de a participa la licitaţie şi suma pe care o oferă. Preţul de pornire este de 750 lei.

Precizăm că la licitaţie poate participa o singură persoană, un grup de persoane, o clasă, o şcoală sau o asociaţie de tineri, elevi ori studenţi, din Brăila sau din orice alt oraş al ţării. Cei care vor să afle mai multe detalii despre conţinutul revistelor pot să le consulte la sediul redacţiei noastre, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-17.00. Orice întrebări, recomandări sau nelămuriri aveţi, lăsaţi mesaj pe pagina evenimentului, redactorii “Obiectiv” sau donatorul colecţiei urmând a vă răspunde în cel mai scurt timp. Fiţi generoşi, distribuiţi articolul şi evenimentul! #hailalicitatie!

 




Categorie articol: 

Comentarii