Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Continuă achiziţiile la Dacia Unirea

• După Patrick Petre şi Manole, alţi trei jucători au semnat cu formaţia brăileană: Bogdan Dumitru, Dan Percă şi Andrei Pleşa • a venit la antrenamente şi Sebastiano, iar Essomba revine la Brăila pe 26 ianuarie

 

Antrenorul Daciei Unirea, Florentin Petre, este mulţumit de modul în care decurg achiziţiile la formaţia sa. Tehnicianul consideră că fotbaliştii care au semnat deja reprezintă un câştig pentru echipă şi că în curând vor sosi şi alte întăriri.

“Bogdan Dumitru, Percă şi Pleşa au semnat deja. Sebastiano a venit în această săptămână, iar pe 26 la antrenamente va reveni şI Essomba. Kenneth Obananaya şi Dino Eze se pregătesc în continuare cu noi. La acest capitol al achiziţiilor facem progrese. Suntem în discuţii cu alţi jucători dar ceea ce ne mai dorim foarte mult este un fundaş central”, ne-a declarat Florentin Petre.

La Dacia Unirea continuă seria achiziţiilor. După Patrick Petre şi Laurenţiu Manole, alţi trei fotbalişti au semnat cu Dacia Unirea: Bogdan Dumitru, Dan Percă şi Andrei Pleşa.

Fundaş sau mijlocaş stânga, Bogdan Dumitru s-a născut pe 27 august 1992. Jucătorul a făcut junioratul la Dacia Unirea. În cariera sa a mai evoluat la CS Otopeni, Corona Braşov, Gloria Buzău, Farul Constanţa, Sportul Chiscani, iar în turul acestui sezon competiţional a fost legitimat la Sporting Lieşti. Mijlocaş central, născut pe 5 mai 1987, Dan Percă a făcut junioratul la Petrolul Ianca fiind unul dintre jucătorii care s-a evidenţia foarte repede şi la echipa de seniori a clubului. Percă a mai jucat şi la echipe din Buzău. Fotbalistul a evoluat în tur la CS Făurei.

Ieri, a semnat cu Dacia Unirea şi mijlocaşul central Andrei Pleşa. Este vorba despre o revenire a acestuia la Brăila. Pentru că Andrei Pleşa a evoluat la formaţia brăileană în sezonul 2018-2019, campionat în care Dacia Unirea s-a aflat în Liga a II-a. În turul acestui sezon competiţional, Pleşa a fost legitimat la Oţelul Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii