Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A contat experienta acumulata de petrolisti in Liga a III-a

Cu toare ca la pauza Petrolul conducea cu 2-1 jocul a fost echilibrat in prima sa parte si nu s-a facut remarcata diferenta de experienta dintre cele doua combatante.
Aliniind aceeasi formatie care a evoluat in sezonul trecut in Liga a III-a, Petrolul a deschis scorul in minutul 15 prin experimentatul atacant Stefanita Grosu care a profitat de greselile in lant ale defensivei steliste, dar si de slaba inspiratie a portarului Serbu. Egalitatea s-a restabilit sapte minute mai tirziu cind portarul petrolist Cristea a avut o interventie demna de cascadorii risului si Iorga a trimis mingea in poarta goala.
La citeva minute de la marcarea golului egalizator, Steaua ar fi putut sa preia conducerea insa extrema dreapta a gazdelor a sutat pe linga coltul lung al portii adverse desi s-a aflat doar fata in fata cu portarul petrolist.
Cum ocaziile se razbuna, gazarii au plecat la cabine cu un avantaj de un gol gratie reusitei lui I. Bratu care a profitat atit de nesincronizarea fundasilor centrali stelisti, dar si de interventia tardiva a lui Serbu.
Repriza a doua a inceput cu o dubla ratare a gazdelor. Iorga a ramas singur cu Dragan, dar l-a luat la tinta, portarul petrolist a respins gresit, mingea a ajuns la Subtirica insa acesta a luftat de la numai opt metri.
Petrolul a combinat mai mult in jumatatea adversa si in minutul 65 Serban a marcat pentru 1-3.
FC Steaua a preluat initiativa si a reusit sa reduca din diferenta prin Florin Bratu in ultimul minut al partidei.

FC Steaua: Serbu - Antohi, Subtirica, Bardas, Coman - Martinescu, Gagu, Olmazu, F. Bratu - S. Ion, Iorga
Petrolul: Cristea - Dobrin, Ionita, Radulescu, Stanciulescu - Bratu, Costache, Mocanu, Serban - Radu, Grosu.
Categorie articol: 

Comentarii