Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consultaţii stomatologice gratuite pentru elevii brăileni din ciclul primar

• copiii din clasele 0-IV vor beneficia, pe 16 şi 17 decembrie, de consultaţii gratuite, de diagnostic cu recomandări de tratament, sfaturi de sănătate orală şi mostre gratuite de produse de igienă orală, în cadrul programului “Colgate” • este necesară programarea în prealabil a elevilor, de către părinţi, iar în ziua consultaţiei, minorii trebuie să fie însoţiţi de adulţi

 

Elevii din clasele 0-IV din cadrul tuturor şcolilor din municipiul şi judeţul Brăila vor beneficia, gratuit, de consultaţii stomatologice, acţiunea făcând parte din programul “Zâmbete Colgate”, iniţiat de “Colgate” în parteneriat cu filialele de Cruce Roşie. Pe lângă consultaţii, copiii vor avea parte de lecţii de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roşii. Au fost alese două locaţii pentru această activitate: Colegiul Naţional “Gheorghe M. Murgoci” - pentru ziua de 16 decembrie, şi Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţescu” - pentru ziua de 17 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Acţiunile vor fi desfăşurate în prezenţa părinţilor, într-o zonă de joacă unde îl vor întâlni şi pe îndrăgitul Doctor Măseluţă, potrivit unui comunicat de presă emis de “Colgate”. “Pentru a participa la consultaţii, este necesar ca elevii să fie programaţi în prealabil şi să fie însoţiţi de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe detalii despre program, accesaţi www.zambetecolgate.ro, se mai precizează în comunicat.

Programul “Zâmbete Colgate”, cu sprijinul Societăţii Naţionale Crucea Roşie, se desfăşoară în 20 de oraşe din 10 judeţe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie, şi continuă misiunea “Colgate” de educare cu privire la importanţa vizitelor periodice la medicul dentist şi a igienei orale zilnice, de la vârste fragede. Elevii din clasele primare din Brăila vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos şi mostre gratuite de produse de îngrijire orală.
Categorie articol: 

Comentarii