Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Constănţeanul Dragoş Teodor arbitrează CF Brăila - Dinamo II Bucureşti

Înaintea partidei directe CF Brăila are 13 puncte şi ocupă locul al 10-lea, în timp ce adversara sa, care are cu 3 puncte mai mult, se află pe poziţia a 5-a a clasamentului seriei Est.
Pentru acest joc antrenorul Viorel Ion nu poate conta pe doi titulari, Călin şi Gabriel Ion, ambii fiind suspendaţi, primul pentru cartonaşul roşu primit la Ovidiu, cel de-al doilea pentru cumul de cartonaşe galbene. În schimb, satelitul "câinilor roşii" poate beneficia de serviciile unora dintre fotbaliştii de la echipa din prima ligă.
Cu toate acestea, Viorel Ion a pregătit bine acest meci şi speră ca elevii săi să respecte sarcinile de joc, să evolueze cu ambiţie şi să bifeze un nou succes pe teren propriu, victoria putând reprezenta cel mai frumos cadou pentru tehnicianul CF-ului la ceas aniversar.
În campionatul trecut, fiecare formaţie şi-a valorificat avantajul terenului propriu, pe 5 decembrie 2010 Dinamo II s-a impus în ultima etapă a turului cu 1-0 la Bucureşti, iar brăilenii au obţinut victoria cu 5-2 pe Municipal, pe 4 iunie 2011.
Partida dintre CF Brăila şi Dinamo II Bucureşti se dispută sâmbătă, pe stadionul Municipal, începând cu ora 11.00 şi este arbitrată la centru de Dragoş Teodor din Constanţa.
Categorie articol: 

Comentarii