Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In Consiliul Local Braila s-a strecurat si un boschetar

E cam dur termenul de boschetar? N-as zice, pentru ca, potrivit DEX, boschetar este o persoana care nu are adapost, care nu are casa. E, proaspatul consilier local PSD Iulian Chiriac nu a precizat in declaratia de avere daca detine sau nu o casa, daca are unde dormi, unde se spala etc. Prin urmare, am tot dreptul sa ma gindesc ca bietul om este boschetar si ca a intrat in Consiliul Local, pentru a avea unde se adaposti in caz de vreme naspa.
Am intilnit multi consilieri nesimtiti la viata mea, care nu dau doi bani pe litera legii, acea lege care precizeaza clar ca declaratiile de avere trebuie completate cu rigurozitate, dar ca acest Chiriac nu am mai pomenit. Toata declaratia lui de avere este un nesfirsit sir de linii, in sensul ca a barat absolut toate rubricile. Altfel spus, el n-are mama, n-are tata, n-are casa, n-are masa, de stau si ma intreb daca el exista cu adevarat sau pesedistii au introdus o fantoma in CLM. De existat s-ar putea, totusi, sa existe, pentru ca, iacata, colegul Briku de la Departamentul Foto & Trucaje Beton tocmai imi arata o poza cu Iulian Chiriac. Asadar, Chiriac este cit se poate de real.
Daca tot a luat examenul de admitere in CLM, intrind la gramada cu lista PSD, cred ca se cuvine sa-l salut si sa-i fac un pic de reclama, sa inceapa sa-l cunoasca si alegatorii. Pe Chiriac il asteapta patru ani de mandat, timp suficient pentru a reusi sa completeze declaratia de avere cu 2-3 case, 4-5 depozite de zeci de mii de euro si alte terenuri intravilane, sa nu mai zica ziaristii astia rai ca el este boschetar!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii