Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consiliul Județean al Elevilor Brăila și-a ales noii lideri

* în urma alegerilor desfășurate recent, președinte al structurii este Elena Durbacă, elevă în clasa a X-a la Liceul Pedagogic “D. P. Perpessicius”

 

Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Brăila are o nouă conducere. În urma alegerilor derulate recent, elevii brăileni au votat noul birou executiv al CJE Brăila, iar funcția de președinte o deține acum Elena Durbacă, elevă în clasa a X-a la Liceul Pedagogic “D. P. Perpessicius”. Funcția de vicepreședinte i-a revenit elevei Andreea Ciocan, clasa a XI la Liceul Teoretic “George Vâlsan Făurei”, iar funcția de secretar o ocupă Valentin Ionuț Răducan, elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic “Ion Ghica”.

“Anul acesta ne-am gândit să candidăm la aceste posturi din dorința de a îmbunătăți comunicarea dintre elevii unităților de învățământ și Consiliul Județean al Elevilor Brăila. Astfel, dacă situația epidemiologică ne va permite să fim prezenți fizic în sălile de curs, ne dorim să aflăm și să găsim soluții pentru probleme cu care elevii se confruntă la nivelul unității în care învață. Pentru asta vom încerca să ajungem în fiecare școală și liceu pentru a purta un dialog cu elevii reprezentanți și cu directorii. Rămânem în continuare fideli misiunii de a face auzită vocea fiecărui coleg. De asemenea, ne dorim să păstrăm o legătură strânsă cu autoritățile locale și Inspectoratul Școlar Județean”, au transmis noii lideri ai elevilor printr-un comunicat de presă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii