Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consiliul Judeţean, acuzat că iar a fost luat prin surprindere de o mică fulguială

• o brăileancă a postat pe internet o imagine cu o şosea acoperită de polei, acuzând faptul că a întârziat 45 de minute la serviciu, pentru că nu s-a împrăştiat la timp material antiderapant pe carosabil • problema ar fi apărut pe DJ 212, între Viziru şi Mihai Bravu • vicepreşedintele CJ, Ionel Epureanu, afirmă însă că a verificat personal starea drumurilor, vineri dimineaţă, şi că nu ar fi găsit nicio neregulă, cu excepţia unor porţiuni cu pantă, care le-ar fi provocat probleme unor TIR-uri

 

Deşi lipsită de consistenţă, ninsoarea din noaptea de joi spre vineri a provocat probleme pe drumurile judeţene brăilene. Cel puţin aşa susţin unii şoferi, care se plâng că pe anumite porţiuni de şosea s-a circulat cu mare greutate din cauza poleiului, în contextul în care nu s-ar fi acţionat din timp cu material antiderapant.

“DJ 212 Viziru - Mihai Bravu. România 2018. Drumurile judeţene ţin de Consiliul Judeţean, care are contract cu Tancrad pentru deszăpezire. De o săptămână se anunţă la televizor că la sfârşitul săptămânii va ninge şi se pare că tot au fost luaţi prin surprindere.

Şi, cu toate că pleci la serviciu cu jumătate de oră mai devreme decât de obicei, tot ajungi mai târziu cu 45 de minute, din cauza drumului «impecabil»... Ruşine, ruşine să vă fie!”, a scris o şoferiţă pe un site de socializare, postând şi o fotografie pentru a demonstra că, la ora când a circulat pe sectorul de drum amintit, pe carosabil era un strat vizibil de polei.

Conducerea Consiliului Judeţean susţine, totuşi, că pe toate drumurile pe care le are în administrare, inclusiv pe DJ 212, s-a împrăştiat material antiderapant încă din timpul nopţii. “Am făcut personal o tură prin judeţ pentru a vedea cum se prezintă situaţia. Vineri dimineaţă, în jurul orei 8.30, am circulat pe drumul dintre Viziru şi Mihai Bravu, iar carosabilul se prezenta în stare bună. Singura problemă era între Mihai Bravu şi Berteşti, unde există o pantă care a provocat ceva dificultăţi unor TIR-uri. În rest, se putea circula fără probleme. Utilajele de deszăpezire au ieşit pe traseu de la ora 4.00, pentru a împrăştia material antiderapant”, ne-a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Epureanu

La rândul său, Epureanu ne-a trimis la redacţie câteva fotografii, în încercarea de a demonstra că pe drumul judeţean menţionat s-a putut circula bine vineri dimineaţă.
Categorie articol: 

Comentarii