Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consilierul local Dan Păun şi-a făcut arborele genealogic şi a aflat că e neam prost

O să încep cu sfârşitul: la alegerile din iunie 2020, sper să nu îl mai văd pe liste pe actualul consilier local Dan Păun, de la ALDE Brăila.

Ok, acum să trecem la fapte. Dan Păun, aflat deja la al doilea mandat de consilier local, nu a înţeles nici în ziua de azi că el trebuie să îi reprezinte pe cetăţenii Brăilei. Să fie deschis la problemele cetăţenilor, să lucreze în folosul oamenilor din Brăila care îi plătesc indemnizaţia lunară - 10% din salariul primarului Marian Dragomir.

Dan Păun, cel care în octombrie 2015 visa să devină viceprimar al Brăilei (am scris text în Scormonitoru pe tema asta), s-a arătat deranjat, bre, că un cetăţean al Brăilei i-a scris pe adresa lui privată de e-mail.

Păun a fost atât de deranjat că un brăilean i-a semnalat în privat o problemă a oraşului, încât a luat cuvântul în şedinţa CLM Brăila. Iată ce a spus consilierul local Dan Păun în plen, citez:

“Domnule primar, dacă îmi permiteţi. Trecem la «diverse»? Am primit şi eu, şi colegii noştri, un e-mail cu o sesizare de la o persoană din Brăila. (...) De unde au fel de fel de cetăţeni acces la adresele noastre de e-mail private? S-a mai întâmplat o dată când am primit un e-mail de la un club sportiv. Acum e a doua oară! Sincer, nu sunt deloc fericit cu chestiunea aceasta”, a declarat Păun.

Serios? Atunci mă adresez şi eu domnului primar. Poftim:

“Domnule primar, dacă îmi permiteţi. Trecem la diverse? Am aflat şi eu, şi colegii mei din presă, despre un gest nesimţit făcut de un consilier local. De unde au fel de fel de astfel de nesimţiţi dreptul să vorbească în Consiliul Local Municipal, forul care cică ne reprezintă interesele oraşului? S-a mai întâmplat o dată când acest consilier local a făcut un gest lipsit de bun simţ, când a vrut să devină viceprimar al Brăilei. Acum e a doua oară. Sincer, nu sunt deloc fericit cu chestiunea aceasta”, am declarat eu pentru Scormonitoru, extrem de nervos pe consilierul local Dan Păun.

Trebuie să fii foarte arogant sau cuprins de neam prostie ca să te arăţi deranjat public de faptul că ţi-a scris un cetăţean. Da, era adresa privată a consilierului local Păun, dar în loc să se bucure că ar putea să răspundă nevoii unui brăilean, Păun s-a declarat nervos. Că de ce este el deranjat (printr-un banal e-mail), că de unde i-a fost aflată adresa de e-mail?

Să ne înţelegem: brăileanul i-a scris lucruri de bun simţ (cetăţeneşti) consilierului Dan Păun. Nu l-a ameninţat în e-mail, nu i-a spus lucruri care ar fi necesitat sesizarea autorităţilor.

Cu toate astea, Dan Păun este ofuscat pentru că a fost deranjat pe contul lui privat de e-mail.

În loc să iasă public si să mulţumească oamenilor care îi scriu, pentru că asta ar însemna cumva că acei oameni îşi pun încrederea în el, consilierul local Dan Păun sare ca ars că cum de şi-a permis cineva să îl deranjeze cu întrebări.

Lasă, tovarăşe consilier Păun, că din iunie 2020 încolo nu te va mai deranja nimeni cu întrebări. Eu, unul, sper să dispari din viaţa publică după alegerile locale de la anul, să nu mai aibă nimeni motiv să îţi facă interpelări care ţin de problemele Brăilei. (Dan Căpcăun)
Categorie articol: 

Comentarii