Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consilierul Damian se simte in Primarie ca intr-un cuib de viespi

O atmosfera tensionata, in care toata lumea pindeste pe toata lumea - asta a sesizat consilierul municipal PSD Doru Damian pe holurile Primariei municipiului. El spune ca senzatia aceasta o are de mai mult timp, dar a hotarit sa vorbeasca despre ea abia acum, pentru ca pina ieri a fost intr-un fel de silenzio stampa autoimpusa: "M-am ferit pina acum sa o spun, dar cind intri acolo, domnule, ai asa, un sentiment asa, de... ti se incrinceneaza carnea pe tine. Toata lumea pindeste pe toata lumea, toata lumea se uita dupa perdea: la cine se duce ala, unde vine celalalt, este o stare de tensiune si este normal ca nu pot sa aiba rezultate functionarii de acolo, pentru ca ei traiesc ca-n iad. Se urmareste care te-ai dus la Vasioiu, care te-ai dus la Tilea si care te-ai dus la Cibu. E normal ca functionarii sa traieasca clipe de groaza. Sentimentul pe care-l am eu - si trec destul de rar prin Primarie, numai atunci cind trebuie - este acela de urmarit, de pindit, de uitat dupa perdea, de pitit dupa fotoliu. De aia nu avem nici un fel de rezultate la Braila, pierdem proiecte, nu sintem in stare sa ne organizam, pentru ca am transformat lupta politica intr-o lupta a orgoliilor personale". Damian este de parere ca de vina pentru aceasta situatie sint toti cei de la conducerea Primariei: primarul Cibu si viceprimarii Daniela Vasioiu si Lucian Tilea: "Cei trei sint de vina, dar trebuie sa recunoastem ca-si aduc aportul la chestiune asta si unii baieti care nu vor sa-si piarda portofoliile din cadrul Primariei, mai exact, unii dintre directori, care au atitudini absolut fara nici un fel de respect fata de CLM".
Edilul-sef Constantin Cibu a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca singura care pindeste, spioneaza si reclama nereguli in institutie este vicele Daniela Vasioiu: "Nu toata lumea pindeste pe toata lumea, avem un singur om care pindeste pe restul, dar toata pinda asta s-a rezumat la nimic in final, ca e vorba numai de presupuneri, niste observatii personale, ca nu se respecta legea, etc, insa concret, nu a existat nimic. Deci nu se poate spune ca toata lumea pindeste pe toata lumea".
Lucian Tilea nu se simte vinovat de o asa-zisa atmosfera tensionata din Primarie, mai ales ca nici nu recunoaste ca ar exista asa-ceva: "Domnul Damian a intrat o singura data in biroul meu in acest mandat, deci nu stiu despre ce vorbeste. Daca este vorba despre relatiile dintre mine si domnul primar, nu cred ca este ceva de comentat. Tonus intelectual si muscular exista intotdeauna cind se munceste, iar in ce priveste o relatie neplacuta, eu nu cunosc, poate doar dintr-o singura directie, pe care o stiti cu totii - si ma refer la celalalt viceprimar".
In ceea ce o priveste, Daniela Vasioiu a declarat in mai multe rinduri ca se simte spionata in Primarie si ca sint angajati care urmaresc cine intra si cine iese in biroul sau. In plus, in urma cu citeva luni, Vasioiu a vorbit despre primarie ca despre un "bordel", precizind ca uneori, ii este scirba sa se mai duca la munca.
Categorie articol: 

Comentarii