Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consilierii municipali PRM - nemultumiti de executivul Primariei

Consilierii municipali ai PRM sint nemultumiti de modul in care isi face treaba aparatul executiv al Primariei. Mai mult, acestia sustin ca se fac de multe ori diverse nereguli in care municipalitatea e implicata, iar conducerea Primariei nu ia nici o masura. Astfel, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, consilierul Barbu Stelian a adus in discutie problema scolilor si gradinitelor care au fost evacuate din spatiile pe care le ocupau, desi investisera in acele locuri, iar spatiile au fost retrocedate, sau pur si simplu vindute. El a dat exemplu Gradinita nr. 9 din al carei consiliu de administratie face parte si care se afla intr-o situatie similara.
Barbu a tinut sa precizeze ca a cerut de mai multe ori in cadrul CLM un inventar cu imobilele care adapostesc institutii importante si care pot fi oricind retrocedate, dar ca nu i s-a raspuns niciodata. Mai mult, acesta a solicitat ca municipalitatea sa gaseasca solutii, mai precis fonduri proprii sau europene, nerambursabile, care sa fie folosite pentru construirea de noi sedii de scoli si gradinite.
Consilierul municipal PRM a tinut sa precizeze ca, ingrijorat de faptul ca municipalitatea pare ca nu ia in serios aceasta problema, a apelat chiar la presedintele CJ pentru ajutor. Vicepresedintele CJ, Niculina Moisescu, a sustinut actiunea consilierului PRM explicind ca, daca CJ s-ar implica, nu ar fi prima data cind ar face treaba Primariei: "Sa vina la noi sa ii ajutam. Dar sa vedem si putin interes din partea Primariei. Ei au pina si directie de integrare si programe... Dar ce fac? Iau banii degeaba? Si dupa aia, vezi Doamne, zic ca ei au cistigat programul de reabilitare al centrului istoric".
La rindul sau, consilierul municipal Mihai Danut s-a aratat indignat de faptul ca, de fiecare data cind s-au adresat niste intrebari executivului Primariei, legate de diferite probleme, aceste intrebari nu au fost catalogate decit drept niste intrebari retorice si nu si-au gasit raspuns nici pina acum.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii