Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consilierii judeteni au refuzat din nou sa discute despre Negru Ionascu

Consilierii judeteni democrati continua cu incapatinare sa solicite eliminarea fostului lor coleg de partid, Negru Ionascu, din CJ si inlocuirea lui cu un democrat, dupa ce acesta a parasit PD-ul, trecind la PNL. Consecventi cu decizia luata in urma cu citeva saptamini, consilierii PD au solicitat, ieri, in plenul Consiliului Judetean, introducerea pe ordinea de zi a proiectului de hotarire vizind constatarea incetarii de drept a mandatului de consilier al lui Negru Ionascu si inlocuirea lui cu un membru PD, insa, asa cum se asteptau, de fapt, colegii din CJ au refuzat din nou sa ia in discutie aceasta chestiune.
Presedintele Consiliului, Gheorghe Bunea Stancu, a anuntat ca Prefectura a atacat in contenciosul administrativ hotarirea CJ prin care Negru Ionascu isi mentine mandatul de consilier, astfel incit in citeva luni va exista si o sentinta judecatoreasca prin care se va stabili clar daca acesta isi pastreaza calitatea de ales local sau nu.
Vicepresedintele CJ, Gheorghe Chiru (PNTCD), a fost de parere ca democratii sint de-a dreptul exagerati, insistind cu eliminarea lui Negru Ionascu: "In conditiile in care unii dintre noi ar merge la PD, la fel ar face democratii, ar cere sa ne inceteze mandatul? Cine stie, poate se inghesuie vreo 4-5 consilieri sa treaca la PD, ce vor face, se dau singuri in judecata? Chestia asta este cusuta cu ata alba, e vorba despre dreptul omului la libera optiune. Haideti sa lasam justitia sa se pronunte, in aceasta problema, si sa nu mai insistam, pentru ca nu este un capat de tara prezenta domnului Negru Ionascu in CJ".
In urma votului plenului, propunerea democratilor a fost respinsa, astfel incit acestia vor astepta ca justitia sa decida daca "dezertorul" Ionascu mai ramine in CJ sau nu.
Categorie articol: 

Comentarii