Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conpet a obţinut primul punct în deplasare

Nou promovată în Liga a III-a, Conpet Cireşu şi-a păstrat invincibilitatea şi după prima deplasare, elevii lui Vasile Darie şi Ionel Ivan remizând, 1-1, la CS Baloteşti după o prestaţie bună.
În prima repriză s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, astfel că situaţiile de poartă au fost rare, practic, fiecare formaţie a avut doar o singură dată şansa de a modifica tabela, iar pentru Conpet a ratat Nicoliţă.
Pauza a fost un sfetnic bun pentru jucătorii din Cireşu. La reluare ei au ameninţat în câteva rânduri careul advers, iar în minutul 55 au marcat. Oprea a driblat trei adversari, a centrat în faţa porţii şi Puşcaşu l-a învins pe portarul gazdelor.
Jucătorii de la CS Baloteşti nu au acuzat şocul primirii golului, au preluat iniţiativa şi după zece minute au restabilit egalitatea.
Pe finalul partidei, Conpet putea da lovitura, dar atât Nicoliţă, cât şi Puşcaşu nu au ales cele mai bune soluţii şi partida s-a încheiat nedecis, 1-1.
"Am întâlnit o echipă bine organizată, cu fotbalişti cu talie care, nu de puţine ori, au apelat şi la metode mai puţin sportive pentru a-i intimida pe jucătorii noştri, dar noi nu am răspuns provocărilor, am căutat să jucăm fotbal şi am obţinut un rezultat bun. Pe finalul partidei puteam marca din nou, însă, inexplicabil, arbitrul de centru l-a oprit din cursă pe Puşcaşu. Oricum, am cucerit un punct important", a declarat Vasile Darie.

Conpet Cireşu: Stoica - Grozea, Muşat, Cotigă, Baciu - Baicu, Percă, Puşcaşu - Oprea, Nicoliţă, Crăciun.
Au mai evoluat Crăciunescu, Stoian şi Popa.
Categorie articol: 

Comentarii