Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conpet Cireşu a promovat în Liga a III-a

Miercuri, pe Stadionul Municipal din Slobozia, Conpet Cireşu a reuşit să câştige barajul de promovare în Liga a III-a, în disputa cu formaţia constănţeană, CS Peştera.
Elevii lui Ionel Ivan au făcut legea în teren şi după 65 de minute conduceau cu 2-0. Paraschiv a deschis scorul în penultimul minut al primei reprize şi tot un fundaş, Alexandru Cotigă, a mărit avantajul echipei Conpet la două goluri în minutul 65.
În toată această perioadă formaţia din Cireşu a ratat alte câteva situaţii de a se desprinde şi mai clar pe tabelă prin S. Nicoliţă şi Puşcaşu.
Când mai erau doar şase minute din timpul regulamentar de joc, CS Peştera a redus din diferenţă, însă nu a mai avut forţa să egaleze şi să ducă meciul în prelungiri.
"După un an de muncă, o echipă mică de la ţară, aşa cum suntem noi, a reuşit performanţa de a ajunge în Liga a III-a, este meritul jucătorilor şi al antrenorilor. Sper să găsim resursele financiare necesare pentru a participa cu succes în acest eşalon. Primăria Cireşu ne va sprijini cu siguranţă, dar fac şi un apel pe această cale către toţi iubitorii de fotbal din Brăila, care doresc bineînţeles, îi aşteptăm să vină în sprijinul activităţii fotbalistice de la noi ca sponsori", a declarat Valentin Avramescu, preşedintele clubului Conpet Cireşu.

Conpet Cireşu: Anghelescu - Frăţilă (min. 88: Popa), Muşat, Paraschiv, Cotigă - Grozea, Mâţă, Baicu, Crăciunescu - Puşcaşu, S. Nicoliţă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii