Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Congresul naţional de Medicină de la Galaţi se încheie la Brăila!

datorită reputaţiei pe care judeţul Brăila o are în tratamentul balneoclimateric, ultimele ore ale Congresului Naţional de Medicină Fizică, Recuperare şi Balneologie, găzduit de oraşul vecin, Galaţi se consumă la Brăila, în Staţiunea Lacu Sărat

 

Astăzi este ultima zi a Congresului Naţional de Medicină Fizică Recuperare şi Balneologie, găzduit de oraşul vecin, Galaţi. Un eveniment la care şi-au anunţat prezenţa aproape 300 de participanţi atât din ţară cât şi din străinătate. Vorbim de medici, specialişti din domeniu, oameni de ştiinţă şi profesori universitari, care, timp de 4 zile au luat parte la sesiuni ştiinţifice, au făcut schimb de informaţii şi au prezentat cele mai noi tehnici şi proceduri de recuperare medicală. Şi cum judeţul nostru ocupă un loc important pe harta tratamentului balneoclimateric, lucrările ultimelor trei sesiuni au fost programate în Staţiunea Lacu Sărat, la Aşezământul social-filantropic „Sf. Pantelimon” din judeţul Brăila. Asta pentru că aici, în jurul Lacului Sărat, funcţionează mai multe baze de tratament, în care medicamentul minune este, fără îndoială, nămolul extras din lac, binecunoscut pentru proprietăţile sale terapeutice.

Evenimentul a fost organizat de  Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare şi Balneoclimatologie şi de Asociaţia Română de Balneologie, în parteneriat cu Societatea Romană de NeuroReabilitare şi Societatea Română de Patologie, Terapie şi Recuperare Vertebro Medulare, în colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi, Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii