Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conflicte interne intre Sarah Palin si consilierii lui John McCain

O serie de conflicte interne au izbucnit in echipa de campanie republicana in ceea ce priveste rolul lui Sarah Palin, care ii acuza pe consilierii lui John McCain ca o considera deja responsabila pentru o eventuala infringere la 4 noiembrie, potrivit site-ului politico.com, citat de AFP.
Conform acestui site, care citeaza patru personalitati republicane apropiate de candidatul republican la vicepresedintia Statelor Unite, Palin este exasperata de remarcile consilierilor campaniei republicane, acuzati de sustinatorii sai ca sint la originea unor gafe in discursul sau.
Potrivit site-ului, Palin este tot mai decisa sa nu tina cont de consilierea lor. "Si-a pierdut increderea in majoritatea consilierilor", a explicat pentru Politico un oficial republican.
Sustinatorii guvernatorului de Alaska ii acuza pe directorul de campanie al lui John McCain, Steve Schimdt, si pe consilierul Nicole Wallace ca au inceput deja sa ii atribuie lui Palin responsabilitatea unui esec al candidatului republican in alegeri.
"Aceste persoane o vor judeca si o vor critica dupa campanie pentru a-si ascunde propria responsabilitate", apreciaza un alt membru al echipei lui McCain pentru Politico.
Aceste informatii despre tensiuni in tabara republicana intervin in conditiile in care in sondaje Palin, care relansase campania senatorului de Arizona, o afecteaza in prezent, cu citeva zile inaintea alegerilor din 4 noiembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii