Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conferinte de presa de partid in timpul serviciului la Primarie

Viceprimarul Daniela Vasioiu petrece foarte mult timp in biroul sau inghesuit din sediul Primariei, plecind acasa, de cele mai multe ori, dupa ora 19.00. Acesta este raspunsul pe care vicele democrat l-a dat la intrebarea cititorilor "Obiectiv", care au dorit sa stie de ce aceasta - ca de altfel si alti reprezentanti ai administratiei publice locale - participa la conferintele de presa organizate de partidul pe care il reprezinta, in timpul serviciului.
Daniela Vasioiu a tinut sa explice ca in nici un caz nu neglijeaza problemele Primariei participind la conferintele de presa ale PD, si ca recupereaza orele pierdute, stind pina seara tirziu la Primarie: "Demnitarii sint alesi pe listele unor partide. Noi avem munca nenormata. Eu plec cel mai devreme in jurul orelor 19 din Primarie, uneori si la 20.00 sau 21.00. In nici un caz nu neglijez problemele Primariei".
Ea a tinut sa precizeze ca, daca ar fi fost posibil sa sustina conferinte la Primarie, ar fi facut-o, asa cum face primarul, dar cum spatiul nu ii permite, prefera sa se adreseze brailenilor in cadrul conferintelor organizate la sediul PD: "Atita vreme cit in biroul meu, care e foarte mic, nu se poate sustine o conferinta, iar in cadrul CLM e o isterie generala daca vrea Daniela Vasioiu sa spuna ceva, singurul loc in care ma pot adresa cetatenilor e din sediul partidului care m-a trimis sa reprezint interesele brailenilor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii